Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седуммина повикани за репрезентациите:
Пирло, Ибрахимовиќ, Робињо, Роналдињо, Силва, Сократис и Боатенг.
СО фиорентина нема да ги имаме Абате Пато и Пипо,
според мене за виолетовиве треба да им излезиме со.
................Абијати
...Папа......Неста.....Силва......Замброта
.....Фламини......Пирло....Амбро
..................Рони.......
......робинјо.......Ибра.
Гатузо и Сидорф да ги одморат старите коски и да му се даде шанса на Динјо а ако ја утне да се стави Сидорф.
како и да е треба да не летаме после победава над комшикиве ,да се земаат 3 бода против Фиорентина која годинава без Јоветич не е старата а поготово нагости е рупица.
Zdravo na site ....Golem pozdrav do site verni navivaci na Milan.....Nemam odmana postirano na forumov poradi nekoj licni problemi ....no sega veke e se toa minato ....Inace presreken sum poradi pobedata nad Inter i se nadevam deka ke prodolzime vaka i vo narednite utakmici... uste eden pozdrav do site vas i se razbira FORCA MILAN !!!!
Zdravo na site ....Golem pozdrav do site verni navivaci na Milan.....Nemam odmana postirano na forumov poradi nekoj licni problemi ....no sega veke e se toa minato ....Inace presreken sum poradi pobedata nad Inter i se nadevam deka ke prodolzime vaka i vo narednite utakmici... uste eden pozdrav do site vas i se razbira FORCA MILAN !!!!
![]()
:tv:
СО фиорентина нема да ги имаме Абате Пато и Пипо,
според мене за виолетовиве треба да им излезиме со.
................Абијати
...Папа......Неста.....Силва......Замброта
.....Фламини......Пирло....Амбро
..................Рони.......
......робинјо.......Ибра.