Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
Да бидиме искрени. За скудетото сигурно можиме да го освоиме, а ЛШ малку потешко иако се е можно кога во прашање се италијанци а посебно милан
Да бидиме искрени. За скудетото сигурно можиме да го освоиме, а ЛШ малку потешко иако се е можно кога во прашање се италијанци а посебно милан
Со овој би биле конкурентни за Л.Ш. со моменталниов состав не сме.Милан испраќа понуда до Коентрао(22.5м) , бар таке вика миланњус
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=38931
Заборави и на Монтелого,без разлика дали е добар или не ,и тој не е пријавен од нашиве во ЛШ за 2010/11.така да,да е здрав и жив Абате и Одо за десна и Замро и Ботот(некам да му го спомнам името),на лева. Штоперите не ни се лоши мора да се признае,сите напади што ги јадовме се од бочните страни ретко кога некој ни влегол од средина освен со Бари мслам на првиот гол.Овој и да дојде нема право да игра ЛШ така да џабе праиме муабет за трансфер во јануари. Мислам дека ќе се снаоѓаме со овие бекови до крај на годинава или евентуално Браида да не изненади со некој Матиони/Монтелонго кој нема да види терен. Ќе мора да се импровизира до крај на годинава со таа позиција, сите квалитетни бекови или коштаат многу или се врзани во ЛШ до крај на годинава.
па изгледа има уште некој.ете јас.даре и ти сме за ...ако има уште бујрум и да напраиме едно тимчеКе се праи тим Милан на кајгана турниров или слабо?
Ако има ја сум за!
Jас мислам дека има реални шанси Коентрао да дојде во Јануари, Бенфика има големи шанси да отпадни од групите во ЛШ, така да освен ако не му се игра ЛЕ, не гледам причина зошто да не дојде, плус го имаме таму Руи Коста.Овој и да дојде нема право да игра ЛШ така да џабе праиме муабет за трансфер во јануари. Мислам дека ќе се снаоѓаме со овие бекови до крај на годинава или евентуално Браида да не изненади со некој Матиони/Монтелонго кој нема да види терен. Ќе мора да се импровизира до крај на годинава со таа позиција, сите квалитетни бекови или коштаат многу или се врзани во ЛШ до крај на годинава.
Добра е идејава, само мене далеку ми е ск, се надевам ќе ги растурите интерашите и јувенташите.па изгледа има уште некој.ете јас.даре и ти сме за ...ако има уште бујрум и да напраиме едно тимче
И ја сум за, +1Ке се праи тим Милан на кајгана турниров или слабо?
Ако има ја сум за!
хаха поранешниот тренер на Милан,Леонардо мхм да ќе го видат Лео,колку што ќе го видат и Кака. :tv:Почнаа да плачат ....... линк: http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=14836%3A2010-11-16-13-05-28&catid=4%3A2009-12-26-20-24-28&Itemid=6 ( Морати со ултиматум до Бенитез ) :pos2:
Па, па, вака одстрана мене ми личи дека се е можно... Дури и да си се врати кај вас, оти очигледно е дека Реал му носи само малери...хаха поранешниот тренер на Милан,Леонардо мхм да ќе го видат Лео,колку што ќе го видат и Кака. :tv:
Абе се е можно ама Кака не е гад од човек си го сака Милан,а и ако си иде од Реал би дошол само во Милан ИЛИ евентуално Челзи заради дебелиот и заради тоа што имаат проблеми во целата навална линија. Тоа дека може да заврши во шиттер се смешки.Па, па, вака одстрана мене ми личи дека се е можно... Дури и да си се врати кај вас, оти очигледно е дека Реал му носи само малери...