Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Седуммина повикани за репрезентациите:
Пирло, Ибрахимовиќ, Робињо, Роналдињо, Силва, Сократис и Боатенг.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Седуммина повикани за репрезентациите:
Пирло, Ибрахимовиќ, Робињо, Роналдињо, Силва, Сократис и Боатенг.
Ибра е повикан но ке го поштедел селекторот на Шведска бидејки и самиот знае колку е уморен Ибра. А и самиот Ибра му го рекол тоа со зборовите ,, Да беше квалификациски натпревар 100 посто ке играв,,

Ф

Фил Ајви

Гостин
Абатееее продорот и нафрлената на Сидорф :drk:
Абате мислеше дека судијата виде како го турна Пандев за што секој нормален судија дава црвен, како и да е помило ми е што стана и покажа карактер отколку да се тркала по терен ама има време ќе научи и тоа. :pos2:

Инаку не се секирајте за нови бекови неможе Абате да издржи до јануари ќе има осцилации во форма за жал, а и оној полу-мртов Замброта само дефанзиво може да одигра како што треба, Антонини ако нема помош од Силва и Амбро/Боатенг е бескорисен.

Роналдињо си ги закачил копачките на рамо ама еве шанса за Бразил да покаже дека не заслужува клупа три утакмици.

Следна ни е Фиорентина во сабота вечерен термин без Абате, тука мора да се победи и да докажат дека не се во облаци после дербиво!

Јепес бе кај ти е раката? :pos2:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
СО фиорентина нема да ги имаме Абате Пато и Пипо,
според мене за виолетовиве треба да им излезиме со.
................Абијати
...Папа......Неста.....Силва......Замброта
.....Фламини......Пирло....Амбро
..................Рони.......
......робинјо.......Ибра.
Гатузо и Сидорф да ги одморат старите коски и да му се даде шанса на Динјо а ако ја утне да се стави Сидорф.
како и да е треба да не летаме после победава над комшикиве ,да се земаат 3 бода против Фиорентина која годинава без Јоветич не е старата а поготово нагости е рупица.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Добра ти е формацијава Гоки, ипак мислам дека Алегри ќе му даи предност на Антонини, а би било добро да видиме како ќе се покаже папа десно пошо таа му природна позиција. Пирло ако не игра цела со Италија нека биде прва постава а ако го игра Прандели цела намерно демек да го скапне за натпреварот со бившиот клуб(се зезам :pos: ) би му дал предност на Боатенг пошо стално Пирло после репрезентации некако мамурен ми е не му се трча.

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
................Абијати
Гатузо и Сидорф да ги одморат старите коски и да му се даде шанса на Динјо а ако ја утне да се стави Сидорф.
како и да е треба да не летаме после победава над комшикиве ,да се земаат 3 бода против Фиорентина која годинава без Јоветич не е старата а поготово нагости е рупица.
очекуј го бонера 1-ва постава на местото на абате или евентуално антонини и замрота. гркот не го пуштат 100’%

sivco

Ac.Milan FoReVeR !!!
Член од
19 декември 2009
Мислења
32
Поени од реакции
3
Zdravo na site ....Golem pozdrav do site verni navivaci na Milan.....Nemam odmana postirano na forumov poradi nekoj licni problemi ....no sega veke e se toa minato ....Inace presreken sum poradi pobedata nad Inter i se nadevam deka ke prodolzime vaka i vo narednite utakmici... uste eden pozdrav do site vas i se razbira FORCA MILAN !!!!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Гоки не ли сфати дека попрво Фламини ќе игра десен бек отколку Папа! Ќе си тераме со Замброта - Неста - Силва - Антонини освен ако не почне Алегри пак со фикс идеи Бонера десен бек, мада верувам дека ја научил лекцијата.

Не стварно Дињо мора да игра следна макар од клупа да влезе, познавајќи колку е чуствителен самодовербата ненормало му се руши со секоја утакмица на клупа.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Zdravo na site ....Golem pozdrav do site verni navivaci na Milan.....Nemam odmana postirano na forumov poradi nekoj licni problemi ....no sega veke e se toa minato ....Inace presreken sum poradi pobedata nad Inter i se nadevam deka ke prodolzime vaka i vo narednite utakmici... uste eden pozdrav do site vas i se razbira FORCA MILAN !!!!
Добредојде назад!

Се надевам дека ке славиме многу титули и дека ке бидеш редовен.

п.с пишувај со мак. фонт ако не ти е тешко...
Поздрав!

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Голем напредок има кај Абате - ете го новиот КАФУ:pos2:
И да се разбереме, го чуваше Ето 60мин. ама имаше голема помош од Гатузо !! Цело време го дуплираа. Еден на еден, нема човек што може да го запре Ето, страшен играч е ...а уште пострашен е кога игра центарфор, ама принудно поради Милито игра лево крило.
Не сме ние толку добри, колку што се Интер очајни ...нека не ве залажува многу оваа победа макар што гледам имаме 7 победи во последните 8 дуели во Сериа А. Добра серија.. :)

Средината не можам да ја замислам без Пирло, класа играч значи ама во дефанзива е дупе, слабо трча, слаб е во дуели ...за разлика од него Гатузо, Амброзини, Фламини...ела помини да те видам :pos2: Дивјаци упм, згора на се ако го додадеш Боатенг. ПАРТАЛИ !! хахах

Цела игра се базира на Ибра, страшен играч, неверојатна техника и интелегенција. Како смирено игра -АЛАЛ нека му е.
Робињо исто така, мора да игра прва постава. Мислам Роналдињо ваа му е последна сезона у Милан. Потрошен играч, играч за публика, тотално некорисен годинава. Слабо се движи, а движењето е битна карактеристика во модерниов фудбал. Со Пирло и Роналдињо не отепуваа од контри Чезена и други нискоразредни екипи.

Кога ке се врати Пато пак треба да менува формација Алегри, или пак Робињо да го игра треквартиста,напад Пато и Ибра а Сидорф да го седне на клупа или да го врати средина, пошто го мачат годините и сумљам дека ќе изигра 3-4 натрпевари на ниво. 2 го има, 2 го нема. Еден лев бек Јануари и на коњ сме, десен бек се крпи некако со Абате, и Антонини не сакам да го видам, АМАТЕР ..не можам да му се изначудам како може да игра прва постава во Милан...како чунче е, служи само да ја прими и да ја даде топката, и тоа не го прави како што треба...за така и јас ќе играм, ќе ја клацкам..ебате играчот ! НАЈСЛАБИЈА КАРИКА Е ...едино го вади желбата и мотивацијата кои очигледно е дека ги има.

ФОРЦА МИЛАН !!!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Добредојде другар назад,се надевам во иднина ке не угоститиш со издржливи коментари како тие на Пејо,синдикат,Динче,кико,дјоре,сајтлер,сасуке ,форца 22,Форца милан и др. извинете ако заборавив некој.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
................Абијати
Добра ти е формацијата, замислете уругваецот да го видиме како игра, барем како замена да влези.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom