Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
можна формација за утре :

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Zambrotta; Boateng, Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Pato, Inzaghi.
Замени: Amelia, Sokratis, Thiago Silva, Flamini, Ronaldinho, Ibrahimovic, Robinho.

Гатузо е суспендиран, а повредени се Одо и Бонера

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Мора Роналдињо пред Сидорф, Замброта се пожалил на болки у колено таке да веројатно Антонини ќе го гледаме

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Yepes, Zambrotta; Boateng, Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Pato, Inzaghi.
Замени: Amelia, Sokratis, Thiago Silva, Flamini, Ronaldinho, Ibrahimovic, Robinho.

лелел пак нема да добие шанса Фламини што треба да направи човеков што му на тренеров..со овој состав ќе не попарат Палермо..

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Мора Роналдињо пред Сидорф, Замброта се пожалил на болки у колено таке да веројатно Антонини ќе го гледаме
Antonini imal stomacen virus i deka tesko i toj da igra,se iskoplicirale rabotite nesto.

--- надополнето ---

лелел пак нема да добие шанса Фламини што треба да направи човеков што му на тренеров..со овој состав ќе не попарат Палермо..
Изгледа треба салти да прави,одлична игра против Бари,гол против Бари, во 2-3 меча добро се движеше и доагаше до шанси за гол јасно дека нешто промаши сепак не е центарфор,незнам што гледа Алегри го дозапустивме децково.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Antonini imal stomacen virus i deka tesko i toj da igra,se iskoplicirale rabotite nesto.

--- надополнето ---

Изгледа треба салти да прави,одлична игра против Бари,гол против Бари, во 2-3 меча добро се движеше и доагаше до шанси за гол јасно дека нешто промаши сепак не е центарфор,незнам што гледа Алегри го дозапустивме децково.
Тоа викам и јас криво ми е играчот да не добива шанса подобро нека го продадат од колку на клупа да седи таков играч.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Тоа викам и јас криво ми е играчот да не добива шанса подобро нека го продадат од колку на клупа да седи таков играч.
Според мене Фламини и Боа треба да имаат поголема минутажа а Амбро и Гатузо да ги заменуваат и да допринесуваат со искуството кога имаме водство или слично,како и ако некој од првите е повреден или паузира поради картони ако се знае дека деструктивците и везњаците добиваат највеке жолти од сите заедно во тимот а кај нас сите четворица се тешки живци

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Гатузо се враќа во најдобрите години, страшно мотивиран ми изгледа..:D

P

PewDiePie

Гостин
Стварно Гатузо од кога ја усра со Чезена или со кого беше што ја изгубивме првата,се препороди жена му ебам,игра ко 23 да ги има. Алал да му е.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ова ни се утакмиците за овој месец мора да признаеме доста дежок распоред имаме но доколку сакаме титула мора да издржиме !

10/11/10 Милан-Палермо
14/11/10 Интер-Милан
20/11/10 Милан-Фиорентина
23/11/10 Оксер-Милан
27/11/10 Сампдориа-Милан

FORZA MILAN ! ! !

--- надополнето ---

Со овој тим тешко да го тепаме Палермо :toe:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Покрај Лече - Интер и Рома - Фиорентина нас ќе не даваат, очекувајте снег утре или задутре.

Знае Алегри што прави, нетреба да се ризикува премногу офанзивно, најверојатно често ќе се тражи Пато со нафрлувања, а и Ибра заслужи мал одмор барем пред дербиво. Ако излезат со овој состав мислам дека од поодамна не сме имале појака клупа.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Не пратам баш ситуација на форум, ама читам има иницијатива за турнир меѓу фан клубовите.
Шо се дешават со нашиов? Имат кандидати за екипа? Мене ми се играт :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Покрај Лече - Интер и Рома - Фиорентина нас ќе не даваат, очекувајте снег утре или задутре.
Како смееш да напишеш вакво нешто ??
Треба да стои Интер на нашиот Горан Пандев, засрами се :)

Не пратам баш ситуација на форум, ама читам има иницијатива за турнир меѓу фан клубовите.
Шо се дешават со нашиов? Имат кандидати за екипа? Мене ми се играт :)

Тамо мислим дека е поканет фан клубот од Фејсбук. Имаше у темата за Милан контакт Панче Крстески, тој е админ на фан пејџот на фејсбук мислам

Како и да е мие можемо да идемо под името Милан - Кајгана или нешто сл. ако има заинтересирани нормално !

Стварно Гатузо од кога ја усра со Чезена или со кого беше што ја изгубивме првата,се препороди жена му ебам,игра ко 23 да ги има. Алал да му е.

:)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Сега читав на еден бугарскиот сајт на милан дека алеги мака мачи да го состави тимот,нема да играле следниве: силва,гатузо,бонера,пирло,фламини,амтонини и амбрузини.
Или овие појма немаат што пишуваат или тешко нас, ај некој нека провери и да каже дека не е така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom