Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
хахаха не бе брат,за 40 мил ќе ги земеме Бејл и Хернанес за по 20-че башка 30 год има а и преголема плата ќе бара. А и глупост е статијава!!! хахаха
офффф Хернанес уште ми се врти во глава :kesa: на Гансо мислев..............како успеаа да не го земат Хернанес и ден денес не ми е јасно,играчиште у пм ! :uvo:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Повиканите за со Ајакс:

Abbiati, Amelia, Rome, Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abbot, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ibrahimovic Inzaghi, Robinho, Ronaldinho.

Оуу ноууу Бонера из бек.!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Спремете се да се смеете многууу http://www.rossoneriblog.com/milan-set-to-launch-e41m-stevie-g-bid/

:pos2:
Жива глупост е ова, со 40 милјони какви работи би свршиле. Да беше барем 2 години помлад ајде, ама вака не. Мора на зима да се најде никој свеж и добар за замена на Сидорф, а здравје другото лето да се откупи Боатенг и да се донесат 2 бека.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Спремете се да се смеете многууу http://www.rossoneriblog.com/milan-set-to-launch-e41m-stevie-g-bid/

:pos2:
Жива глупост е ова, со 40 милјони какви работи би свршиле. Да беше барем 2 години помлад ајде, ама вака не. Мора на зима да се најде никој свеж и добар за замена на Сидорф, а здравје другото лето да се откупи Боатенг и да се донесат 2 бека.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Би биле ретардос ако не го откупат Принцот,за на лето ако има некое бекче достапно за конкуренција у екипа и атакинг мидфилдер одма!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Би биле ретардос ако не го откупат Принцот,за на лето ако има некое бекче достапно за конкуренција у екипа и атакинг мидфилдер одма!

P

PewDiePie

Гостин
офффф Хернанес уште ми се врти во глава
на Гансо мислев..............како успеаа да не го земат Хернанес и ден денес не ми е јасно,играчиште у пм !

Ф

ФорцаМилан

Гостин

P

PewDiePie

Гостин
Здравје момци на лето,Гатузо,Сидорф,Пипо,Одо,Јанку ќе си го фатат патот зошто им истекуваат договорите па може да се надеваме на убаво освежување на тимот,само уште еднаш ќе кажам не смее Зимава да остане нон еу местото не потполнето!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom