Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
5 натпревари 4 гола,супер старт,т.е подобар старт неможеше да посака.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
5 натпревари 4 гола,супер старт,т.е подобар старт неможеше да посака.
Па да, за разлика од играта која ја покажуваше Милан, Ибра постигна погодоци, иако имаше повеќе шанси кои не ги употреби.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.191
Бориело ќе биде наапан до максимум... ќе им даде еден гол на интерашите осиќам...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Него може некој да најде кој колку претрчал,највеќе пасови кој дал,точни пасови ова она,целосна статисника барам.
Фала однапред.
п.с Галијани изјави дека Пато можеби ке се врати за со Парма.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не ја гледав бев на ракомет инаку супер што тепале го видов голот на Ибра одлично!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Како прво: Честито победа! Браво за Ибра! Не ја гледав оти бев на ракомет.
Како второ: Браво за Рома шо му го пикнаја на шинтер!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.828
Среќа е што имаме генијалец во напад, не верувам дека некој друг на планетава може да даде гол како неговиов денес...Можда Дрогба само, толку. Од авион се гледа разликата од Бориело и Хунтелар до ова што го иамме денес на шпиц.

Гатузо треба да се спомне како МВП денес, а и Пирло такоџе, вака ги немам видено одамна, Пирло покрај асистенцијата пресече едно 300 топки, Гатузо беше беспрекорен како дете од 20 години трчаше.
Не мора да значи ништо, ама многу потечна е играта без Сидорф, друг е муабетот кога Робињо и Боатенг ти влечат, контра друг кога Сидорф се мести два дена само дур да тргне...

Како и да е требаше да биде поубедливо, не е некоја штета голема пошто Џенова е јака екипа и резултатов е реален, ама многу се мачеа додека падне голот, откако падна почнаа да играат добро.
Флоп втора утакмица по ред е Роналдињо, дали е жртва на формација и тактика или не, не знам, ама многу слабо играше денес. Незаинтересирано, ноншалантно, за никаде.
Како и да е мило ми е што се ствара флуид некој и кохезија меѓу играчите.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ај некој голот нека го постира, бев на работа, глеав само прво ! Второ глеав на моменти кој претрчуев до кладилница !
Честито нека ни е, ви реков све ќе бити добро :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom