Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Гледам,везеше по терен пусти Сидорф :icon_lol:

Алегри е трипер требаше измените Фламини-Гатузо и Сидорф-Бињо мнооогууу порано да ги направи ептен го прават ретардиран Робињо дај му ги минутите па види дали ќе изигра или не.
Тоа е имавме повеќе од играта повеќе шанси ама Абате си е Абате,ебате беља ! :tv: Силва се накурчи вика вади го црепов бе алооооо до душа он и Боатенг се највеќе криви за голот,Боа не успеа да го изблокира центаршутот а Силва може и ќе го стопираше Флокари метро позади него. Позитивните работи од утакмицата се дека Ибра даде првенче во лига и дека Алегри(освен ако не цреп поголем од што го мислиме) ја најде добитната комбинација кога се бековите во прашање,Антонини лево Замброта десно и ајт,среден ред како што му беа измените така да си почнат тие играчи и ќе биде топ.И не ми е јасно што ако секоја ебана акција почнува од Пирло кога младичот ништо не прави? Не знам и он и Дињо изгледа платиле карти за утакмицава да ја гледаат па затоа не им се играше. Се на се Алегри закасни со измените со сите три да се десеа порано ќе беше друго,следно коло со Џенова бркајте ја 1-2 или 2-1 ќе има вртење пара тогаш.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Силва коа бараше измена на Абате беше најјако нешто,играта беше контролирана скоро цело време,додека не дадоа гол и не се опуштија,Ибра даде гол,имаше уште 2-3 шанси но ништо,мн е тешко да форсираш 4-3-3 а да немаш играчи за истата,Боатенг ѕвер како и секогаш,Пирло млитаво,Сидорф асистенцијата и толку.

Едно само не ми е јасно,што е со ШТОПЕРСКИОТ ТАНДЕМ? Тренираат тие или не? Со Лео барем тие беа една од појаките карики во тимот,плус и Рони се губи,слепецот го пушта Бињо у 85+...

4 кола 5 бода...
Со Лео ке имавме подобри резултати!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ипак, не си изгубил ништо, јас илјадарка ставив на тој Милан :S
Доколку не беше Боатенг незнам кој ќе играше на терен... Ибра во прво полувреме имаше многу добра шанса но ја пропушти јебига...
Наредната мислам дека треба да победиме и мораме да победиме зашо Интер ќе ни бегат многуу.. Играме на домашен терен и задоволен би бил и со 1:0... Но ко шо велит Сасуке, можит да е местена ова утакмица...
Пато кога ќе ни се вратит знајт некој?

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Ипак, не си изгубил ништо, јас илјадарка ставив на тој Милан :S
Доколку не беше Боатенг незнам кој ќе играше на терен... Ибра во прво полувреме имаше многу добра шанса но ја пропушти јебига...
Наредната мислам дека треба да победиме и мораме да победиме зашо Интер ќе ни бегат многуу.. Играме на домашен терен и задоволен би бил и со 1:0... Но ко шо велит Сасуке, можит да е местена ова утакмица...
Пато кога ќе ни се вратит знајт некој?
a so ima vrska inter tuka? zar nekoj se nadeva na titula?
jas ne se nadevam se dodeka ne se frlat 30 tina milioni na desen i lev bek i eden super igrac kako hernanes

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
a so ima vrska inter tuka? zar nekoj se nadeva na titula?
jas ne se nadevam se dodeka ne se frlat 30 tina milioni na desen i lev bek i eden super igrac kako hernanes
Јас се надевам на титула.. И лани првите кола не ни беа скајни по со тек на време играта се подобруваше и сите пишевме дека сме задоволни и со 4 место и на крај од сезона никој не знаеше како излезе пак Милан да има шанси за да ја освии титулата.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Јас се надевам на титула.. И лани првите кола не ни беа скајни по со тек на време играта се подобруваше и сите пишевме дека сме задоволни и со 4 место и на крај од сезона никој не знаеше како излезе пак Милан да има шанси за да ја освии титулата.
a znaeme kako bese toa poradi inter so igrase loso
ne deka milan igrase mnogu dobro

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
i nekoj ke kaze togas bese so ne igraa pato i silva da receme
epa nekogas zaradi toa ke bide nekogas poradi so ke igra abate bonera sidorf sokratis ili gatuzo..

--- надополнето ---

a i trenerot e za nigde

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
a znaeme kako bese toa poradi inter so igrase loso
ne deka milan igrase mnogu dobro
А кој ти гарантира дека Интер оваа сезона нема да има лош период и дека сите утакмици ќе ги игра позитивно? Вистина е дека не треба да чекаме Интер да киксне за ние да крениме глава, но то све си ојт едно по друго.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^^Секогаш идеме на титула брат,оптимистички само... не вака ! ние сме Милан,забораи?! За путиња нема место. :icon_lol: :vozbud:
FORZA VECCHIO CUORE ROSSONERO !

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ова најмалце наликува на Милан... Едноставно неможам да најдам друг кривец за лошиве утакмици.... Овие играчи невозможно е да играат вака бедно... Едноставно остана стариот проблем од кој пати Милан а во кој господинот со очи китка-матка не превземал ништо... односно да ги мотивира играчите на утакмици со катанија чезена лацио... нема уште долго да се израдуваме на титула во калчо повеќе ми е реално дека ќе имаме добри утакмици во Лига на Шампиони отколку во лига....

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.188
Ова најмалце наликува на Милан... Едноставно неможам да најдам друг кривец за лошиве утакмици.... Овие играчи невозможно е да играат вака бедно... Едноставно остана стариот проблем од кој пати Милан а во кој господинот со очи китка-матка не превземал ништо... односно да ги мотивира играчите на утакмици со катанија чезена лацио... нема уште долго да се израдуваме на титула во калчо повеќе ми е реално дека ќе имаме добри утакмици во Лига на Шампиони отколку во лига....
И те како е можно да играт бедно... не знам ние што сакаме од сидорф,гатузо,антонини и абате.. Веќе сите не знаат, се иде преку роналдињо, бапнат му два-тројца фластер и ајде нека ги помине... стави го робињо па нека се мислат кого да дуплират. Ама штета нема кој да мисли.
У сабота едноставно нема што да се калкулира, мора да се победи. Џенова не се у форма, играчите им се неуклопени, ама ќе бидат мотивирани до трт...А ако играт сидорф и гатузо пак, ондак не ја гледам утакмицата... не планирам пак такви нервози да трпам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom