Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Продајте го Пато 30м и ете пари :):):)

го продадоа Шева, нема пари. Го продадоа Кака, нема пари. Го продадоа Гуркуф, нема пари... што тера да мислиш дека со Пато ќе има пари? :tv:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
нека позајми една па ќе му опростам :hump:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Предлог за владата на Р.М
Наместо Скопје 2014, дај нека напраа Милан 2011 :wink:
200 милиончиња добро би ни дошле :vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Со три гола по сезона и повреда која од 36 кола трае 30, може и за 90 милиони да го даете.
Тоа беше оваа сезона од наредната очекувам партали да праат со Диљо.
Само џабе ќе праат партали кога ќе примаме по 3 гола на утакмица со таква килава одбрана :jaj:

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Со три гола по сезона и повреда која од 36 кола трае 30, може и за 90 милиони да го даете.
Со 3 гола по сезона реал даваа 65 милиони , е сега види ти ако играа над 30 кола колку ке му е цената :vozbud:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Оти бе влегваш во конфликт, а не провериш прво шо глупости траскаш. Прво Пато има 12 гола, а то шо не играше цела сезона го прај уште поѕвер, значи е ефикасен.

Иначе Пато според мене, само во сценарио во кое доаѓа Балотели во Милан може да напушти. Мада да ме прашаш мене, не го давам во никој случај зошто е далеку најперспективнио играч моментално во Милан, а и единствениот шо се тиче перспектива.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Оти бе влегваш во конфликт, а не провериш прво шо глупости траскаш. Прво Пато има 12 гола, а то шо не играше цела сезона го прај уште поѕвер, значи е ефикасен.

Иначе Пато според мене, само во сценарио во кое доаѓа Балотели во Милан може да напушти. Мада да ме прашаш мене, не го давам во никој случај зошто е далеку најперспективнио играч моментално во Милан, а и единствениот шо се тиче перспектива.
Значи озбилно така е,Пато има изиграно само 21 натпревар мислам а има 12 гола значи незнам кај ке му беше крајот на Милан да не се повредеа Неста и Патињо:)
Пато е ѕвер,се сеќавате во каква форма беше после првата повреда кога се врати?
4 утакмици 4 гола:)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.793
Пато може да одигра се што може Балотели, Балотели не може ни пола од тоа што може Пато, назад е од него по секој основ со години.
Плус и Галијани денес рекол дека нема шанса Балотели да игра за Милан.

Иначе нашите следни противници-Фиорентина денес болно го испушија од Киево и не гледам причина зошто не би ги протуриле за солиден крај на првенствово наредно коло.

Бонус од мене, кој му искрши нога на Џила, го тетовирам на рамо неговиот лик. :).

и уште еднаш мајката у пичка што го испуштиле Пасторе и што дале Палермо да го земе. Вчера раце на очи ставав секогаш кога ќе фатеше топка.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
и уште еднаш мајката у пичка што го испуштиле Пасторе и што дале Палермо да го земе. Вчера раце на очи ставав секогаш кога ќе фатеше топка.
Не силуваше вчера Пасторе,не ми се верува дека нејкеа да дадат ебени 8 милиони за него,и сеа секоја недела се сретнуваат со Зампарини и праат муабет за него али сицилијанецов не попушта,не е глуп.
Пато е класа за Балотели тоа се знае.
За Фиорентина мислам дека ке го имаме тимот туто комлето на чело со Паторот.
А за следната сезона очекувајте да се врати Астори,па ке бидат добар тандем со Тиагито:)
И ваљда ке увеземе некое бразилче пак,ке иде Лео летово таму на шопинг 100%

P

PewDiePie

Гостин
Не само што е подобар од Балотели туку Пато за разлика од него си го сака тимот за кој игра. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom