Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Овој Леонардо незнам што не го стаи Албертаци во одбрана место Одо.:tapp:
Овој Одо или е глуп или таков се праи, тибам створењето.

Член од
16 октомври 2008
Мислења
120
Поени од реакции
10
ej videte vo uefa kupet za inat na germanskite ekipa da ne mu go zemat i 4 mesto za chamapion league na italianite igrate dobro drugata sezona :pos2::pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.793
^тоа ми се свиѓа Митре :icon_lol:

и шо сте разурлале толку, шо демек не знаевте дека Одо ќе ја масакрира утакмицава, се разочаравте од него као, одлични утакмици даде сезонава па оваа тешко ви падна...
Дереџето беше такво, се нема кој да игра на таа позиција принудно он се најде да се јуначи, заеба-заеба фала лепо...
Мене повеќе ме изнервираа Пипо и Хунтелар што не знаеа да дадат гол од чисти ситуации него Јанкуловски Одо и Замброта што не знаеа каде се.
Сидорф душа остави денес, Роналдињо исто, што можеше-направи две топки на тацна им даде.
До крај останува, еве наредно коло дома да се опне Фиорентина и да се осигура трето место, ако се има мозок да му се пријде на Монтоливо и да почне да се кандисува.
Последно коло да му пуштат на Јуве ако е во игра за нешто...за добра пара нормално и доаѓа лето после...плажи, танги и катаљон слободно агенти со седа коса што чекаат да заиграат во Милан.. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
ej videte vo uefa kupet za inat na germanskite ekipa da ne mu go zemat i 4 mesto za chamapion league na italianite igrate dobro drugata sezona :pos2::pos2:
A ти ретардиран си или да?

Овој нормален ли е, бил да ја гледа Бреша - Реџина. :pos2:

Од овие момциве гарант има некој звер ама Лео нема муда да пушти некој од нив

гледате келавиот како се смешка, убаво му е кога зимаме пехари :tv:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ова денес очекувано беше,се знаеше дека ке го јадеме бидејќи на нив им треба победа а Милан веќе одамна е надвор од трка за скудетото.
Кривицата треба да се бара во одбраната кај што сме најтенки,друга работа што не чинеше беше завршницата,едноставно незнам што се треба да напраив Дињо за Хунтелар и Инзаги да дадат гол.
Најмногу ми е жал за Лео и Дињо. овој вториов трча ко будала за трупците во нападот и овие за к не ги бива.
Тоа е тоа .. Се гледа колку ни требаат 3-4 нови играчи,играта би била топ,само што газдиве не го гледаат тоа.
:smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ф

Фил Ајви

Гостин

Еве кој сака да се опушти малку после натпреварот нека потроши некој мегабајт да ужива во магиите на Роналдињо. Ќе видите следно коло колку ќе сме поопасни со Пато напред иако не е целосно опоравен. И едни постојано вртат еден ист муабет да сме купувале летово па дури и 3/4 ца, мене само ми да не не дупат повредите, мислите немаше да се бориме машки до крај и да парираме на Шинтер и Рома да беа здрави Неста, Бекам и Пато? Еден период четворецот Абате/Замброта - Неста - Силва - Антонини добро тереше, тешко примавме голови, сврзавме 5/6 победи по ред кога сите беа на број се додека не се случи тоа што се случи. Да се донесе Јепес барем да се закрпи малку замена одбрана зошто Фавали и Одо се "пушти ме мајко да врискам".

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
:nenene: ... ох се шо лета не се јаде :pipi:
Некст Тајм мејби :pos2:

и до него Ван Дер ВАрт жуниор :pos2:
Фала чувајтесиго Монтоливо..

Еве кој сака да се опушти малку после натпреварот нека потроши некој мегабајт да ужива во магиите на Роналдињо. Ќе видите следно коло колку ќе сме поопасни со Пато напред иако не е целосно опоравен. И едни постојано вртат еден ист муабет да сме купувале летово па дури и 3/4 ца, мене само ми да не не дупат повредите, мислите немаше да се бориме машки до крај и да парираме на Шинтер и Рома да беа здрави Неста, Бекам и Пато? Еден период четворецот Абате/Замброта - Неста - Силва - Антонини добро тереше, тешко примавме голови, сврзавме 5/6 победи по ред кога сите беа на број се додека не се случи тоа што се случи. Да се донесе Јепес барем да се закрпи малку замена одбрана зошто Фавали и Одо се "пушти ме мајко да врискам".
Џабе више предолго се тешиме сеа што може да не утеши е играчи кои нашиве тешко да ги донесат а са овие играчи :pos:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Само заради чоеков вреди да се гледаат утакмиците.
Мислам дека Дињо што може да напраи со топка никој друг неможе,едноставно е гениј! Најголема светла точка во оваа сезона! :smir:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Само заради чоеков вреди да се гледаат утакмиците.
Мислам дека Дињо што може да напраи со топка никој друг неможе,едноставно е гениј! Најголема светла точка во оваа сезона! :smir:
И штета ако дебилот Дунга не му даде шанса во ЈАР!!!

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Значи после овој натпревар ако Милан за сезона 2010/2011 не донесе минимум 5 нови играчи , ќе играме УЕФА
25м имаме + да се земе некој динар од наказете што ги имаме
Значи Рафиња(12м) ; Бејл(15м) : Kрасиќ(15м) = 37 милиона
барем овја 3 да бида обавезни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom