Си ја утнал темата :wink::happy: КАКА !!! :happy:
да играше за нас ке имаше поголема слика но .. .сеа:salut:
абе на овој срцето му е црно црвено чука за милан, осеќам дека ќе напраи трансфер у милан и дека ќе им ја затнуе муцката на интерашине коа ќе ги пуни со голови на градските дербиња они ќе го свират он ке тртне голче и шшшшшш тишина, ако дојде у милан против интер ќе игра како фамилија да му убиле
:tv:
Чул те господ од твоја уста у божји уши ...Лапајте го :smir:абе на овој срцето му е црно црвено чука за милан, осеќам дека ќе напраи трансфер у милан и дека ќе им ја затнуе муцката на интерашине коа ќе ги пуни со голови на градските дербиња они ќе го свират он ке тртне голче и шшшшшш тишина, ако дојде у милан против интер ќе игра како фамилија да му убиле
Извор шит.комНе постирајте вакви работи,вистина нека му е среќен роденденот ама се нервирам вака кога ќе ми текне што пордадовме ми иде да..:nesvest:
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/04/22/1890010/exclusive-manchester-united-and-tottenham-hotspur-target
Ако ова се деси се фрлам одма од 6 срамота бе уште џанкери в тим ни фалат Хунтелар е 3 појак од Бербатов ццц,наместо да се искористи за др играч ако више решиле да го дадат нека го дадат за др појак напаѓач ко Џеко не вака уаа:kesa::kesa:
Баш читав за тој,мислам дека вреди да се донесе,не се ни многу пари а бољи ке биде од Антонини според менеПо се изгледа сериозно сме се заинтересирале за тој левиот бек Аого вреди негде околку 5-6 мил. Што е до мене нека се зема одма,или он или Кришито пошто одбраната ни е крш.
Сигурно Кришито се враќа во Јуве заедно со Паладино од Џенова:smir:По се изгледа сериозно сме се заинтересирале за тој левиот бек Аого вреди негде околку 5-6 мил. Што е до мене нека се зема одма,или он или Кришито пошто одбраната ни е крш.
Да да СИГУРНО,исто како што и Џеко сигурно ќе доаѓаше кај нас летово. :tv:Сигурно Кришито се враќа во Јуве заедно со Паладино од Џенова:smir:
Знам ама се спешкулара за Бербатов и не само шит.ком и други а на нашиве толку им е капацитетот..Извор шит.ком
сигурно се објави во повеќе сајтови а за џеко тука некој на форумов пиша без линк така даДа да СИГУРНО,исто како што и Џеко сигурно ќе доаѓаше кај нас летово. :tv:
Ха?Само на форумов пфф Милан Џеко го следи/ше од над 7-8 месеци а беа и во преговори а и сега се спомнуваше ама дигнаа цена ќе видиме налето што ќе се деси..сигурно се објави во повеќе сајтови а за џеко тука некој на форумов пиша без линк така да