Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
:happy: КАКА !!! :happy:

:toe: да играше за нас ке имаше поголема слика но .. .сеа:salut:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Не постирајте вакви работи,вистина нека му е среќен роденденот ама се нервирам вака кога ќе ми текне што пордадовме ми иде да..:nesvest::tapp:

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/04/22/1890010/exclusive-manchester-united-and-tottenham-hotspur-target
Ако ова се деси се фрлам одма од 6 срамота бе уште џанкери в тим ни фалат Хунтелар е 3 појак од Бербатов ццц,наместо да се искористи за др играч ако више решиле да го дадат нека го дадат за др појак напаѓач ко Џеко не вака уаа:kesa::kesa:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
абе на овој срцето му е црно црвено чука за милан, осеќам дека ќе напраи трансфер у милан и дека ќе им ја затнуе муцката на интерашине коа ќе ги пуни со голови на градските дербиња они ќе го свират он ке тртне голче и шшшшшш тишина, ако дојде у милан против интер ќе игра како фамилија да му убиле

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
абе на овој срцето му е црно црвено чука за милан, осеќам дека ќе напраи трансфер у милан и дека ќе им ја затнуе муцката на интерашине коа ќе ги пуни со голови на градските дербиња они ќе го свират он ке тртне голче и шшшшшш тишина, ако дојде у милан против интер ќе игра како фамилија да му убиле
Чул те господ од твоја уста у божји уши ...Лапајте го :smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не постирајте вакви работи,вистина нека му е среќен роденденот ама се нервирам вака кога ќе ми текне што пордадовме ми иде да..:nesvest::tapp:

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/04/22/1890010/exclusive-manchester-united-and-tottenham-hotspur-target
Ако ова се деси се фрлам одма од 6 срамота бе уште џанкери в тим ни фалат Хунтелар е 3 појак од Бербатов ццц,наместо да се искористи за др играч ако више решиле да го дадат нека го дадат за др појак напаѓач ко Џеко не вака уаа:kesa::kesa:
Извор шит.ком :)

P

PewDiePie

Гостин
По се изгледа сериозно сме се заинтересирале за тој левиот бек Аого вреди негде околку 5-6 мил. Што е до мене нека се зема одма,или он или Кришито пошто одбраната ни е крш.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
По се изгледа сериозно сме се заинтересирале за тој левиот бек Аого вреди негде околку 5-6 мил. Што е до мене нека се зема одма,или он или Кришито пошто одбраната ни е крш.
Баш читав за тој,мислам дека вреди да се донесе,не се ни многу пари а бољи ке биде од Антонини според мене:)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сигурно Кришито се враќа во Јуве заедно со Паладино од Џенова:smir:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.853
каков Бербатов црн не се праете улави, напаѓач летово нема да се донесе. Евентуално ако Пипо напушти, може да се внесе еден од Ѕигони или Верди, првиов поверојатно. Палоски ваков измутиран ко што е, ќе го остават уште една година во Парда да се докажува.

Иначе за утре е наводно закажан состанок за одредување буџет за летово. Ако ја објават цифрата со која располагаат(малку веројатно) ќе може да правиме есапи.
Палермо-Милан е во сабота вечер, на телма ќе иде прееска видов.
Последна утакмица што сакам да ја добијат сезонава онака стварно, причини милион- тешко антипатечен тим што нејќам да игра Лига Шампиони, немаме победа таму што полека прераснува во традиција што мора да се сруши, осигурување трето место и мирна глава последниве кола под претпоставка дека Рома ќе ја тепа Сампдориа.

Тимов е за никаде, повредени колку сакаш ама ова мора да го добијат, за општо добро. Не смее тие педери да видат ЛШ наредна година!!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Да да СИГУРНО,исто како што и Џеко сигурно ќе доаѓаше кај нас летово. :tv:
сигурно се објави во повеќе сајтови а за џеко тука некој на форумов пиша без линк така да

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
сигурно се објави во повеќе сајтови а за џеко тука некој на форумов пиша без линк така да
Ха?Само на форумов пфф Милан Џеко го следи/ше од над 7-8 месеци а беа и во преговори а и сега се спомнуваше ама дигнаа цена ќе видиме налето што ќе се деси..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom