Малдини рекол дека сеа скоро ќе се одржел состанок за трансфери за наредна година ќе видише шо ќе биде, јас сум исто така спремен за нешто како Трезеге или бетер.
Мислев, мислев за ситуацијава, и право да ви кажам, Голем процент од вината гледам во Галијани. Или човекон скроз го изгубил осетот што го имаше на времето или е платен да саботира, или не знам што е, ама не е он тоа шо беше.
Незамисливо беше пред 5 години да дозволи играчи како Лусио, Пандев да му се измкнат од радар и тоа Интер да ги земе. Да не зборам за ситуацијата со Горкуф па.
Не е за пари работава верујте, он практично без пари ја состави најјаката одбрана(на сите времиња комотно можам да кажам) со Кафу, Стам, Неста и Малдини. Денар не се даде за Кафу и Стам, го донесе Креспо на позајмица, овој пружи најјака сезона у кариера!
И оваа сезона убеден сум дека со уште 20 милиона потрошено (или овие двајца што играат за Интер денес- донесени), значи, преку сила и тоа 20, кренато скудето ќе имавме уште пред месец дена.
Исто така и онаа медицинарон плаче за ремонт. не може бе ти да си играш курот така. Пато, Неста, лани Кака, Роналдињо, Роналдо пред тоа- ниеден од нив да не можеш да оправиш...како може тоа, шо е ова ветеринат ли куров.... се изнервирав многу жими све!