Нема збор, најјак тандем што сум го гледал, неверојатна комбинација, таква синхронизација и меѓусебно капирање ретко кој имал последниве 10 години. Да не се испозаебеа(мада за Кака уште мислам дека ќе се пронајде) уште ќе го носеа Милан на грб и ќе газеа суверено на секој ебан терен.
Иначе во рубриката “занимливости и пропуштени прилики’’ ви ја пренесувам изјавата на Галијани според која договор со Лорис и неговиот агент пред две лета бил постигнат за преминување во Милан. Трансферот проападнал ради Абиати кој не сакал да си иде во Палермо.
Пред некој ден вториот голман на Марсеј прашан за неговата иднина рекол дека останува во Марсеј затоа што Манданда е во преговори со Милан и можно е да си оди летово. Мене ова многу-многу не ми се верува бидејќи Манданда кошта брдо пари кои скапанициве нема да ги дадат али ај да видиме.
Моментално го брка и Сити и важи за еден од подобрите на негова возраст 85то годиште.
Ако ова не се деси предлагам продавање на Абиати додека држи цена, намалување на договорот на Дида и враќање на Сторари за прв голман наредна сезона.Ова ми е најпрофитабилна комбинација.