Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ме фаќа страв од Рома ако играат вака дома... хмм

Од 1-0 на 1-3 стигнаа, од едни Панатинаикос :/

Оn a other note...солзите од фан клуб на Фиоре. се доволни повторно да се наполни Дојранското езеро!

Џеко каков гол даде, Бориело и Инзаги на тренинг 10 години нема да дадат :)

Мора по секоја цена да дојде малиов.:vozbud:

Џеко каков гол даде, Бориело и Инзаги на тренинг 10 години нема да дадат :)
викнав малце кога влезе!! иначе Мартинс бил во Милано да го гледа Интер вчера и се сретнал со Браида, Браида му рекол нешто у стил “поздрави ми го Џеко’’, ќе има нова сага летово :)

Пипо у пензија, Џеко у Милан, Бориело и Хунтелар на клупа...е тоа е шампионски напад другари..

викнав малце кога влезе!! иначе Мартинс бил во Милано да го гледа Интер вчера и се сретнал со Браида, Браида му рекол нешто у стил “поздрави ми го Џеко’’, ќе има нова сага летово :)

Пипо у пензија, Џеко у Милан, Бориело и Хунтелар на клупа...е тоа е шампионски напад другари..
Со тој напад и со еден креативец во средина во Кака/Гуркуф стил и капетанот на палуба:)

Одбрана нека биде опционално, ако им се најде нешто ситно у џеб:)

Едит: Ај што е ламја пред гол, игра и тимски и има осет за асистенции.

Со тој напад и со еден креативец во средина во Кака/Гуркуф стил и капетанот на палуба:)

Одбрана нека биде опционално, ако им се најде нешто ситно у џеб:)

Едит: Ај што е ламја пред гол, игра и тимски и има осет за асистенции.
Баш мислам дека одбраната прва треба да се засили,Фавали пензија,Каладзе повеќе од сигурно ќе си оди за некои 7-8 мил. и Јанко да го испратиме негде за 5-6 мил. со други зборови да собереме некои 10-15 мил да купиме еден асален бек (ахх уште не можам да го преболам Сисоко :jaj:) А за Џеко,не ни треба бе што ќе ни е,само можам да замислам со Пато и Рони што ќе прават. :tv:

Не знам зашо толку го испофаливте голов? Ко тренинг, сам со голман, Пипо има скоро 100% реализација на вакви шанси :/

Не знам зашо толку го испофаливте голов? Ко тренинг, сам со голман, Пипо има скоро 100% реализација на вакви шанси :/

Ја неможам да го замислам Бориело да даде ваков гол,страотен шут...алал да му е :)

Го гледав 2 полувреме само заради Џеко и приметив дека Џеко наликува малце на Пато и на Вучинич,значи не е баш како Бориело или Хунтелар,кои чекаат топка во напад,овој има поголем радиус на движење и кога би дошол во Милан би требало повеќе да седи у напад а за него да играат Пато и Дињо.

ПС: Шо кур им е бе? :nerv:http://goal.com/en/news/596/exclusi...lexandre-pato-hints-at-future-move-to-chelsea

Едит: Фердо повреден,Андерсон повреден,Керик суспендиран...ајде уште Bејн да им се повреди на Ѓаволиве :icon_lol:

Едит: Фердо повреден,Андерсон повреден,Керик суспендиран...ајде уште Bејн да им се повреди на Ѓаволиве :icon_lol:

Видиќ се враќа, Гигс се враќа :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom