Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Па редно беше и ние една да добиеме во 90. Очекував победа и гледам на livescore 2-1 за Милан. Сега станува интересно првенството. Интер има притисок и од нас и од Рома.
Инаку Бориело ли беше тој што сакаше со ножички да ја реши? Nice try:)

Мене послатки победи ми беа оние против Рома и против Реал. Иако и оваа е слатка али овие не се на наше рамниште :tv:

Едит: Овие од Фиренца уште неможат да се соземат,вечер сите ќе сањаат како Росети суди пенал за Фио и водат 2-0 ...ЛоЛ

Честита победа Милане :smir:

- Фала богу и нас малце да не понесе среќата :jaj: Од никаква игра и не искористените шанси на Фиоре да тепаме 1-2..... :vozbud:

Oвие од goal стварно не се нормални, и оваа ја погодија, претходно таа со Бари...

PREDICTION
Fiorentina have come into form in their last two matches in all competitions and playing at home they will know that they can defeat Milan. However, the Rossoneri looked good against Bari at the weekend and have a good away record in the league. Their defensive uncertainty implies that they are susceptible to conceding a goal but il Diavolo do have a better attackline.

Fiorentina 1-2 Milan

Денес исто и Интер - Челзи ја погодија, а вчера Манчестер - Вест Хем...

PREDICTION
This is a very difficult match to call but given Inter's imperious home record, it will take Chelsea producing something special to garner a win at San Siro. However, the Blues can get a goal, especially if Drogba is given time and space on the ball, but in all likelihood the Nerazzurri should just edge past the Londoners in Wednesday night's first leg encounter.

Inter 2-1 Chelsea

PREDICTION

Sir Alex Ferguson's side should bounce back against a West Ham side with a woeful away record to avoid the collector's item of two straight defeats.

Manchester United 3-0 West Ham

:D

Овие од гол.ком предлозите ќе ги уплаќам точен резултат,гаѓаат маме им. :raz:

Уа педери пенал имаше за Виола судењето е на штета на Интер греота се:tapp:
Си продолжуваме да газиме они извадија гз со Сиена ние сега тоа е тоа.

Уште една успешна операција и освоени 3 бода , иако играта ни беше мизерна и како и секогаш да ни кине живци до последни секунди .

Следен пациент е Аталанта на Сан Сиро , а комшиите играат на гости кај Удинезе , а со оглед на ослебениот Интер со црвени картони и без Мурињо , а исто така и на расположените играчи на Удинезе , со право можеме да сметаме на -1 , но наше е да си обработиме онака како што треба , играме дома и мораме да ги освоиме 3-те бода со Аталанта , затоа што таквите екипи , поготово кога играме дома знааат и тоа како да ни одземаат бодови со бункер игра , да се надеваме дека овојпат нема да биде така .

Forza Milan , Forza campione !!!!

Овие од гол.ком предлозите ќе ги уплаќам точен резултат,гаѓаат маме им. :raz:

Ај дајми точен линк ако може ??

milan pobedi. se iznenadov malce ali dobro e toa za nas sea da se nadevame na kiksovi na inter i nasi pobedi
pozdrav rosoneri :helou:

Мене послатки победи ми беа оние против Рома и против Реал. Иако и оваа е слатка али овие не се на наше рамниште :tv:

Едит: Овие од Фиренца уште неможат да се соземат,вечер сите ќе сањаат како Росети суди пенал за Фио и водат 2-0 ...ЛоЛ

Ќути не кажуј, ко лига на Шампиони финале да изгубиле.:pos:
Другата година ќе ги гледаат Европскиве купови на ТВ, а може и да ги помилуваат ако евентулано освојат ЦЛ, слично како Ливерпул со тнс пред 3-4 години кога играа.
Читам у Фан клуб Фиоренитена некој тврди, Фиоре и Интер биле на исто рамниште а сите други била класа послаб од нив. :pos:
5 години ги ебеме,сме ги ебеле и ќе ги ебеме. Пато ноќен кошмар бе брааааааа. Фреј треба на бајачка да го носат од него.

Туку ние извадивме гз у последни моменти. Таман помислив толку од битка за титулата, Пато не врати во игра.

копиле смрдливо све му ебам, гнаса неблагодарна, тоа што Милан му го пружи нигде на планетава нема да го дочека, сто пати сум се нервирал со него кога играше во Милан ама никад како денес не ме извадил од кожа, не можам да се помирам дека овој опинок играл кај нас.
Ќе слави гол (и тоа у трансови паѓаше :O)против тие што на тој негов дебел просек од квалитет му дадоа све што можеше!

f46ab2e1cd6041f7bb2bd76e52f87516-getty-fbl-ita-fiorentina-milan.jpg

^ да го пушиш пизда ти матерна!!

копиле смрдливо све му ебам, гнаса неблагодарна, тоа што Милан му го пружи нигде на планетава нема да го дочека, сто пати сум се нервирал со него кога играше во Милан ама никад како денес не ме извадил од кожа, не можам да се помирам дека овој опинок играл кај нас.
Ќе слави гол (и тоа у трансови паѓаше :O)против тие што на тој негов дебел просек од квалитет му дадоа све што можеше!

f46ab2e1cd6041f7bb2bd76e52f87516-getty-fbl-ita-fiorentina-milan.jpg

^ да го пушиш пизда ти матерна!!

:pos2::pos2::pos2: целосно се слагам со ова друже...:salut:

Си набавив нов аватар после утакмицава

Нека пукнат душманите :pos: :pos:

Си набавив нов аватар после утакмицава

Нека пукнат душманите :pos: :pos:
Дај не дупи како можеш да го носиш педерон на аватар... колку го имам него пцуено, колку само не има поебено, особено Адриано коа даде гол со рака ауууу :@

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom