Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
ne potcenuvajte nikogo site igraat fudbal cel zivot i sakaat da se pokazat makar da toa bile i nekoi 17 godisni igraci kako brakata od mancester :helou:

Дај не заебавај ми споредуваш легенда со потпросечен играч. Ко јас да ги споредам Сидорф и О'Ши.

ДА Гигс е легенда и еден од играчите кој што анјвеќе ги почитувам но сепак го јадат и него годините :)
Ај да не зборам против старциве јас да не ни бапне и овој голче како сколс :smir:

Дај не заебавај ми споредуваш легенда со потпросечен играч. Ко јас да ги споредам Сидорф и О'Ши.

favali ne e potprosecen igrac dobar bese porano ama 37 godini e odamna trebase da ja zavrsi karierata vo lacio ima nad 300 nastapi ima igrano i za italija
nemozes da kazes deka bil potprosecen
sega moze e potprosecen :helou::helou:

Џабе се карате Гигс Гигс незнаеш што може да влези во човекот тоа е момент шут гол,ќе видиме на реваншот иако искрено жалам што така лесно го отпишавте МИЛАН.:toe:

ДА Гигс е легенда и еден од играчите кој што анјвеќе ги почитувам но сепак го јадат и него годините :)
Ај да не зборам против старциве јас да не ни бапне и овој голче како сколс :smir:

Toj старец за кој зборуваш игра како во најобрите години.Минатата година беше избран и за најдобар фудбалер во ПЛ...па сега размисли ти колку ви е во прилог Гигс да игра :toe:

Toj старец за кој зборуваш игра како во најобрите години.Минатата година беше избран и за најдобар фудбалер во ПЛ...па сега размисли ти колку ви е во прилог Гигс да игра :toe:

И што ако бил избран за најдобар фудбалер МИНАТАТА година ?

Лани Гигс пола и фазла сезона не играше како прво тимец или беше повреден.
- И се гледа дека цела Англиска-федерација навива за Манчестер :smir: пример со судиите кога ви треба бод :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom