Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Milan Star Klaas-Jan Huntelaar: There’s No Stopping Me Now

:vozbud::vozbud:
Види го ти малиот.

Али со Аталанта Бориело ќе си игра прва, стандардно е добар Марко на Сан Сиро

Да се смееше дека Парк ќе игра место Гигс ќе те сфатев до некаде, ама за Гигс? :S
Против вас играше Парк кој во Јунајтед служи само за продавање дресови и кревање популарност на клубот на далечниот исток, па пак се справи со вас колку толку и тоа дома. Гигс може има 35 години ама уште има сили за полни 90 минути. Плус, доволно е да досудат слободен удар, поготово од централната позиција веднаш до шеснаесетникот па Дида да има проблеми. Така да, мојот коментар се однесуваше на постот погоре - да можам Керик и Андерсон би ги изоставила, за Гигс да се врати лево, Валенсија десно. На средината ги има Сколс и Флечер. :smir:

Види сеа, до негде се у право што се лутат, пошо кој се работи за пенал правилото предност не важи.
Нека ви текне на финалето у ЛШ Барса - Арсенал, Иниеста даде гол кој беше поништен пошто пред тоа Леман направи фаул за пенал, и се врати на изведување на пенал.
Е сеа дали се занел судијата или не мање битно, јебига и против нас суделе судијете и против нив, против рома, против јуве против сите. Само сега ова е посвежо и кењаат сите за тоа.
А овие од Фиорентина после утакмицата со Баерн не плачеа олку да му ебем :toe:

Такво правило не постои, предност на пенал има. Нема предност па црвен картон и токму за то на финалето свирна судијата, за да го исклучи Леман.

Е сега дали сакаше предност да дај судијата или процени дека Тиаго Силва не се движеше доволно т.е. воопшто. Зошто како прво играч треба да ти влези во патот (да се движи) за да има фаул, не можи ти низ него да поминиш па макар имало контакт. Е сега кога престана да се движи Тиаго Силва и дали имаше контакт за пенал и дали после имаше предност или пропуст е дискутабилна работа. Јас не би свирнал пенал и по гледањето на снимката мислам дека Монтоливо појќе изнуди отколку шо беше соборен.

Така да не ми прајте муабет за претенциозно судење, особено не ко ќе станва збор за Росети. Па редно беше и Милан да добие утакмица во која не доминира, зошто доминирал и губел бодој безброј пати. Фиорентина не дека кузнај шо шанси имаше, ама константен притисок имаја цело едно полувреме и то е за поздрав, среќа немаја ама дека судијата ги еба не ме убедвате уште сто години да се расправаме.

Ја неможам да го замислам Бориело да даде ваков гол,страотен шут...алал да му е :)

И ја неможем да го замислим Џеко да даде гол ка оние на Бориело...
Инаку добар гол, сам со голман и убоо му легна :toe:

Не ни е толку неопходен Џеко ни треба некој организатор како Хамшик,Силва повеќе би сакал таков некој одколку Џеко,исто така ни треба и некој бек да се засили тоа што е неопходно а тоа што имаме двајца не толку лоши напаѓачи може да си остане.
Бориело е супер напаѓач оваа сезона исто така и Хунтелар се докажува последниве утакмици,заедно со Инзаги како замена,Пато како полушпиц е супер.

:vozbud::vozbud:
Види го ти малиот.

Али со Аталанта Бориело ќе си игра прва, стандардно е добар Марко на Сан Сиро

Ке игра Хунтичот прва, заедно со Бекам, Бонера и Фламини.

Неста или Силва ке бидат одморени, Гатузо и Амбро се повредени :)

Che gooooooool! :vozbud:

Запазите 1:13 Гатузо кај претрчува со капата , звер :pos2:

Пошто денеска ми е роденден ја сакам МИЛАН да ми подари пласман во 1/4 финалето:):)
ФОРЗААА МИЛАН

Бај д веј...Рони ебе све пред негоООооООо...се враќа малиот
Ке не има на тв со Аталанта?

Пошто денеска ми е роденден ја сакам МИЛАН да ми подари пласман во 1/4 финалето:):)
ФОРЗААА МИЛАН

Бај д веј...Рони ебе све пред негоООооООо...се враќа малиот
Ке не има на тв со Аталанта?

На интер тв иде комбиниран пренос: Удинезе - Интер и Наполи - Рома.

А најлошо од се е што дебилите мислат дека ги стигаме со бодови затоа што Италијанската фудбалска федерација сака да го направи првенството поинтересно :pos2::tapp::pos2: ако ако,нека си спијат на тоа уво. :tv:

може некој да ми каже Роналдињо колку асистенции има оваа сезона, севкупно и во Европа и во Калчото????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom