Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Јовановиќ изјавил дека водел разговори со Милан, но никаков преддоговор не бил потпишан и дека сеуште немал донесено одлука.

А изгледа Џеко побарал трансфер од Волфсбург :) Мислам дека не мора да трчаме по Џеко уште во Јануари, да се види до Јуни како ќе се понашаат Бориело и Хунтелаар, па после да се види што може.

Зимава очајно ни требаат бекови...

Адијах најверојатно ќе остане во Милан и ќе нема да биде даден на позајмица. Тој успеал да го импресионира Леонардо на тренинг и брзо се вклопил во неговиот систем.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=15480

FORZA-MILAN

Pozdrav do site Milanezi me nemase nekoe vreme a i nema utakmici samo ako ima nekoj transfer period za nas daj boze nekoj dobar ako veke se kupuva.
Sakam da mu pozelam dobrodojde Na Bekam i da dade maksimum kolku sto moze veruvam vo nego,a i drugo se raduvam vo ovoj slucaj za toa sto Bekam mora da se pokaze vo mnogu podobro izdanie site nie dobro znaeme deka ako saka da bide vo Angliskata reprezentacija letoska na svetskoto prvenstvo vo Juzna Afrika Kapelo izjavil deka za nego ima mesto ama mora da bide fizicki kondiciono i vo ekstra forma za da bide vo prviot sostav,toa mnogu mu odgovara na Milan zasto mora da pokaze dobra igra vo dresot na Milan.
Slusam ima mnogu spekulacii za transferi sto za zimoska sto za krajot od sezonata pa koj znae nesto potocno moze da pise da kaze slusam na goal.com se zbori deka nie sme go barale Jovanovic od Standard Liez,a isto taka i Dzeko izjavil deka mnogu sakal da igra za Milan.
Koj se nekoi posigurni ako znae nekoj se razbira deka uste nikoj tocno neznae dali nekoj ke bide kupen samo sto ke slusneme ili sto ke procitame na internet.
Golem pozdrav do site verni fanovi na Milan eden od najdobriot tim na svetot i vo ovaa prilika moze malku porano ama ako bi sakal na site da vi ja cestitam novata 2010 godina mnogu zdravje,sreka,pari i se razbira mnogu mnogu lubov ovaa godina koj kade i da slavi da si pomine prekrasno i nezaboravno i na kraj da ne zaboravam mnogu sreka i za Milan narednava godina prvin nekoj dobar transfer pa kalco i na kraj liga na sampioni i mislam deka dosta e nebaram mnogu.Se salam bidete mi pozdraveni i narednata godina da ne se zamarame da cekame do krajot na utakmicite da vidime dali ke pobedime da gi resavame sto porano utakmicite so mnogu golovi dadeni i mislam deka ke pomogne D.Bekam....:party3::party3:Sreknooooo.....

Асамоах лани имаше одлична сезона во Удинезе, гледам и сега така продолжува ма да Уденезе целосно како екипа прикажува лоши резултати, доколку го земете ќе ви ја размрда средината тоа што не го постигна Фламини:toe:

Незнам дали си ти или јас грешка....Како што знам овој Азамоах е со офанзивни задачи! Не би требало да го споредуваш со Фламини зашто тоје со задача да брка играчи да се постигне некоја цврстина на средина на терен ! За тоа неможеш да ги споредуваш овие 2 играчи!

Иначе тој што го предложил Азамоах или е тежок пацер или е слепец изјавил дека на Милан највеќе му треба средина и напад! Јас па ич не се сложвам одбраната е тоа што треба да се поправи во некои од следните преодни рокови! А и станува збор за шпекулација така да не вреди да се дискутира!

Вчерашниот тренинг

AC+Milan+Training+Session+4GgwzXTdO8yl.jpg

AC+Milan+Training+Session+uieCqtpdDyJl.jpg

AC+Milan+Training+Session+cbprhoDvUhrl.jpg

AC+Milan+Training+Session+Z4BDnNYeEGql.jpg

AC+Milan+Training+Session+BZhPp8DZGhil.jpg

AC+Milan+Training+Session+PX5VRj4-LW9l.jpg

AC+Milan+Training+Session+9TrfWqcd49Ol.jpg

AC+Milan+Training+Session+s12kOaHcfbKl.jpg

фацата на Каладзе :pos2:

David+plays+ball+cVX-CPQU4C4l.jpg

David+plays+ball+-YJ3_O77Bxsl.jpg

чао :D

AC+Milan+Training+Session+NvLGpvt9FoFl.jpg

yo yo man :pos2:

AC+Milan+Training+Session+oCgm0FS7YKAl.jpg

:D

AC+Milan+Training+Session+Sbya5yazfoRl.jpg

:drk:

AC+Milan+Training+Session+UmZqd4M0vZnl.jpg

Galliani:
"As for Jovanovic, we are working on it, but for next season. We are looking for good players, possibly those on a free transfer."
:tv:...Гагалиани бе :tv:

Он е ваљда. :D

Значи доколку Џеко изврши трансфер летово тоа би било единствено Милан, ќе мора да даваме 30 милиони или евентуално да ја намалиме таа цена со Хунтелар.

еве и клип од тренингот

Лион планираат понуда за Фламини во јануари, за него доаѓањево на Бекам е уште потешко, сега има уште еден што ќе игра место него, а он не успеа да се наметне со ништо со што би имал место во прв тим.
Единствено и најпаметно решение за него е да се прекомандува во десен бек како лани кога Карло го стави да игра тааму и да си пичи, не беше богзнае што и лани, ама ако се комбинира паметно со Абате и него на таа позиција на различни прилики може да извадиме нешто колку да се истера сезонава.
Иначе ако мисли да ја игра позицијата што ја игра нека си бара чаре. Не е тоа за него, човеков нема контрола, секоја утакмица му е картон, нема одземено топка без фаул-груб и тоа, а стартовите му се тромави до бандаж.

Овие од Волзбург бараат 40 милиони за Џеко..:tapp::nesvest:

Нема врска бе, пишуваат овие дебиливе од нашиве 18-годишни "експерти" што уредуваат дел од спортскиве веб сајтови кај нас.

Џеко има одкупна клаузула во својот договор од 26 мил евра :smir:

Кога е одложената со Фиорентина?И дали (ма да не верувам) Бекам ќе има право на настап на таа утакмица?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom