Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
.............

Pozdrav do site fanovi na najakiot klub i klub so najveke navijaci vo svetot.
Pred nekoj den pisav deka na Real dzabe im bea tie pari potroseni ubavo kaza pred nekoj den Arigo Saki fudbalot bil timska igra a ne 11 talentirani igraci koj 100 posto nemozat da se snajdat.
Dali nekoj od forumov so sigurnost znae koj transfer ke se pravi zimoska znam za nekoi najavi za toj mladiot od Gana i Bekam na pozajmica dali ima nesto konkretno za nekoj drug se spomnuvaa Rafina,Krasic i nekoi drugi i dvajcata se dosta dobri solidni igraci.Ovaa nedela najmogu zasluga po mene ima Dida branese fenomenalno,a sto go pravat Kasiljas i Bufon najdobri na svetot golmani nisto ne se pojaki od Dida.Aj Bufon i taka i taka ama Kasiljas brani poloso od Dida a go pravat najdobar golman.
Lazio naredna nedela go tepame garant videte statistika kolku pati sme go pobedile a i pagaat poveke od 3 gola po natprevar.FORZA-MILAN......:party3::party3:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Повредата на Гатузо пак е посериозна :( Ќе биде надвор од теренот некое време. Само да не е како лани кога 6 месеци не играше.

Во недела во 15 часот даваат Лацио-Милан на телма :tv:
Не верувам дека ќе биде тешко гостување ако играме со онаа игра како последниве неколку недели. Нема да ја нарушиме оваа серија без порази. :pipi: Ние сме 5то пласирани по 10 изиграни кола во серија А, додека Лацио се само 15ти.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Повредата на Гатузо пак е посериозна :( Ќе биде надвор од теренот некое време. Само да не е како лани кога 6 месеци не играше.

Во недела во 15 часот даваат Лацио-Милан на телма :tv:
Не верувам дека ќе биде тешко гостување ако играме со онаа игра како последниве неколку недели. Нема да ја нарушиме оваа серија без порази. :pipi: Ние сме 5то пласирани по 10 изиграни кола во серија А, додека Лацио се само 15ти.
4то место сме :back:
2 бода позади Сампдориа и Јуве и 9 бода зад Интер

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Ако земем дека Амбросини игра 50 пати подобро од Фламини и 70 пати подобро од Гатусо, тогаш воопшто не теба да не засега повредата на Гатусо.
Лацио ни се стални пациенти, но знеле многу пати да извлечат бод со нас, они се во криза, без Ледезма и Пандев се втролигашка екипа, како што вика Росонерка, ако ја играме нашата игра, ја добиваме оваа 100%, иако сум сигурен дека ќе ги тепаме со 2 - 0

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Yarmolenko......... овој од динамо киев ...а?

Пропадна и трансферот на Адијиах,барале 1 мил плата,а нашиве давале 300.000,додека моментално Адијиах зема по 20.000 евра...сепак е многу од 20.000 на 1 милион,дигнал цена мајмунот
Ја како што знам, се договоривме за 600.000 евра по сезона. Мислам дека тоа е сосем реална сума. А понатаму ако игра добро зошто да не му се зголеми платата. :smir: Стварно е тапа ако го загубиме и овој играч за таква мала пара. :(

Јармоленко е добар играч, а и евтин, пред се, не повеќе од 5 милиони. :)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Milan nudese 300 000 evra a agentov od dzuptinov baral milion... i pametno od Galiani so go otkaza transferot... na ovie dzupcive samo parite im se bitni...

Mozda City ke go kupi , tie frlaat nenormalni pari za prepotentni dzupci... :)

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Milan nudese 300 000 evra a agentov od dzuptinov baral milion... i pametno od Galiani so go otkaza transferot... na ovie dzupcive samo parite im se bitni...

Mozda City ke go kupi , tie frlaat nenormalni pari za prepotentni dzupci... :)
Јас како што знам, Милан и агентот на Ајдиа се договорија за 600.000 по сезона, е сега и Милан и агентот се глупираат изгледа. Се надевам дека ќе се најде договор измеѓу двете страни и ќе му се исполне желбата на Ајдиа да заигра за Милан.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.803
Поени од реакции
49.904
Новото фудбалкско правило за млади перспективни фудбалери. “само кидни од Милан и ќе те биде’’- проверено на Горкуф и Сисоко. :).

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Go mrzam milan ama mnogu mi e milo so ste pred real i nie sme pred barca :):):) Gabe im e na spancive sto trosat pari italjanskiot fudbal nikogas nema da umre :))

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Јас би рекол ДА! :)
Се надевам дека е точно и нека ни е честито играчот ако е така! :)

А Хунтелар можно е да замине во Рома. Ма да се обидеме да му земеме еден од Мексес и Вучко. Стварно добри фудбалери се и заслужуваат да играат редовно во Лига на Шампиони а и во голем тим како Милан. :)

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Не го заборавајте Хуго Лорис, според мене најдобриот голман! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom