Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Нема ама... за негови години е доста, што ќе биде коа ќе биде на годините на Кака? тогаш ќе мора да го продавамо ако го научимо од сеа на голема пара :)

Нејкат да го расипат детето уште сега со пари, има време кога ќе зима повеќе :kickbox:

Ако Пато се согласил и потпишал нов договор тоа значи дека му одговараат сите услови...Така да,Dek0,глеај таму Мунтари колку зема или Кварезма и не се секирај за тоа колку Милан ги плаќа своите играчи.Па уште вика ебати екипата...:) xD

Малдини е нов спортски директор:vozbud::vozbud::vozbud:

200905_Paolo_Maldini.jpg

Ми фали човеков во тимот но тука ке е повторно да ни помага:pipi:

Малдини е нов спортски директор:vozbud::vozbud::vozbud:

200905_Paolo_Maldini.jpg

Ми фали човеков во тимот но тука ке е повторно да ни помага:pipi:

Мислам дека уште ништо не е сигурно....Ама и коа би било не би бил многу среќен,зошто ако Малдини стане спортски директор,тоа значи дека Браида си оди.(за што и имаше шпекулации минатата недела)
А Браида е многу поискусен и има многу повеќе влијание во фудбалскиот свет.Попотребен ни е Браида моментално коа градиме нов тим.

Не викам дека не би требало на Малдини да му се дае работа во тимот,напротив,нека добие позиција,ама не мора тоа да биде спортски директор на местото на Браида.

aeбе голем кур, и така никого не купуваат, може и мене да ме запослат ако сакаат на таа позиција и така седам неупотребен :icon_lol:
пс. Лацио денес го издоа болно од Виљареал така да следнава утакмица или ќе ги првртиме и ќе им го запалат клбот навивачите или ќе го спасиме Лотито.Спасот за тој клуб е да изгуби и од Милан, за нивно општо добро :)

aeбе голем кур, и така никого не купуваат, може и мене да ме запослат ако сакаат на таа позиција и така седам неупотребен :icon_lol:
пс. Лацио денес го издоа болно од Виљареал така да следнава утакмица или ќе ги првртиме и ќе им го запалат клбот навивачите или ќе го спасиме Лотито.Спасот за тој клуб е да изгуби и од Милан, за нивно општо добро :)

нееее бе нема шанси , предлани 5 - 1 , лани 4 - 1 или како беше така да кај и да е за година две ќе стигнат до 1 - 1

.....

Pozdrav i samo sakav da ti kazam deka Lazio non stop ne bile pacienti mozes da vidis nekolku godini unazad gi pobeduvame i doma i na Olimpiko vo Rim,a baska pagaat poveke od 3 gola po natprevar.
Pozdrav do tebe i 100 posto sum ubeden deka e 2 taa utakmica i pred sve ke bide dobra za gledane i se nadevam deka ke prodolzime so dobrite igri i ponatamu.....

Можни формации за со Лацио:
corrieredellosport:
milanmb.png

Gazzetta dello Sport:
milan1r.png

Хунтелар направил сообракајка но за среќа не бил повреден само колата му се
сокршила

http://www.goal.com/en/news/10/ital...-klaas-jan-huntelaar-involved-in-car-accident

McGregor

Ramos -Lucio-Sharonov-Vargas

Cheyrou--Ambrosini

Fabregas---Misimovic

Drogba----Niang

И Амброзини во најдобрите ова коло во Л.Ш..:milan:

Џакомо Берета брцнал иначе гол за Италија под 17 на светско првенство против Америка:)

Добро е да играат младиве регуларно, Берета, Ѕигони, Албертаци и остала дечурлана.

Ако се земе играчов ќе се размрда и таа десна страна тоа ќе биде добро и за Роналдињо нема да се напаѓа само по таа лева страна и тој ќе се растерети од тие 5 души што ги има од противничките екипи што го влечат го тепаат итн итн итн :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom