Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера изигравне добра утакмица си ги искористивне шансите и дадов не гол а + еден ни поништија..амброзини одлично го чуваше роналдо дида ѕвер

п.с кака станал ветрушка треба помалце да се дружи со роналдо

Ти што си гледал? :pos2:

Штета што на теренот го немаше Гатузо, мислам дека со кеиф ќе јуришаше на Кака и компанија...

Нема потреба, ќе го пројдат еднаш - два пати, ќе се изнервира па ќе напне со преагресивна игра и на крај ќе добие црвен. :-D

И незнам што херој гледате во Дида. :toe:
Секој голман би интервенирал така, сите топки одеа во него - нормално дека нема да се тргне, само ја изби. Да не спаси значи да извади топка од ракља. :)

Еве уште некои сликички:

AC+Milan+v+Real+Madrid+UEFA+Champions+League+20yUcRxQfYyl.jpg

AC+Milan+v+Real+Madrid+UEFA+Champions+League+XC48kEuXmkkl.jpg

AC+Milan+v+Real+Madrid+UEFA+Champions+League+xPqWSlrcFwcl.jpg

AC+Milan+v+Real+Madrid+UEFA+Champions+League+NHIM0NA6cJEl.jpg

AC+Milan+v+Real+Madrid+UEFA+Champions+League+pnOH79GDr40l.jpg

AC+Milan+v+Real+Madrid+UEFA+Champions+League+xLiQIZ1alRml.jpg

А Кака, а Роналдо исто ти се фаќа и двајцата се дрва, затоа ние си ги имаме Пато и Роналдињо, многу јасно.

Ако може некој да најде клипот кога Пато ја дига топката преку Арбелоа, какво работење им направи аууу, а и Бориело имаше едно добро мрдање, на средина на терен кога прати двајца по цигари.

А Кака, а Роналдо исто ти се фаќа и двајцата се дрва, затоа ние си ги имаме Пато и Роналдињо, многу јасно.

Ако може некој да најде клипот кога Пато ја дига топката преку Арбелоа, какво работење им направи аууу, а и Бориело имаше едно добро мрдање, на средина на терен кога прати двајца по цигари.
Не би рекол дека Роналдо е дрво, мада е повреден и е ќутук сега :pos2:

Инаку Бориело незнам зошто некако го мрзи да трча, слабо доаѓа во шанси. Ваљда е напаѓач од типот на Изаги и Ван Нистелрој, само да ја турне топката во гол... Пато е класа играч далеку подобар од Бориело, годинава тој не вади од калта.

Не би рекол дека Роналдо е дрво, мада е повреден и е ќутук сега :pos2:

Инаку Бориело незнам зошто некако го мрзи да трча, слабо доаѓа во шанси. Ваљда е напаѓач од типот на Изаги и Ван Нистелрој, само да ја турне топката во гол... Пато е класа играч далеку подобар од Бориело, годинава тој не вади од калта.

Во сите ситуации вчера Бориело успеваше некако да се снајде,да беше тоа Инзаги или Хунт сигурно ке ја изгубеше топката или ке паднеше,Бориело е вреден играч,и ке биде многу ефикасен пошто има добра поддршка од Дињо и Пато,а Пато полека полека покажува дека ке остави трага во фудбалската историја !:smir:

graziekaka04112009kezOV.jpg

Слика од вчера :)

Кака ја посетил соблекувалната на росоњерите да се поздрави со нив и им е благодарен на навивачите што толку убаво го пречекале вчера :)

Кој ни е сега следен во лш и сериа а?

graziekaka04112009kezOV.jpg

Слика од вчера :)

Кака ја посетил соблекувалната на росоњерите да се поздрави со нив и им е благодарен на навивачите што толку убаво го пречекале вчера :)

Кој ни е сега следен во лш и сериа а?

Во сериа А Лацио ќе губи дома, а во ЛШ со Марсеј дома.

Во право си... :tv:

Шева повторно ги пуни комшиитее хахаха ги жалам.....нивниот кошмар ШЕВА 007 се врати

mmilan sepak ima problemi so noviot igrac sto sakaa ta go kupat adiya a kako se vika ne e problemot so negoviot klub tuku so samiot igrac taka sto nisto ot negooo :S:toe:

Сега треба да се ставиме сите у фан клуб на шинтер и да им викаме како ја наместиле утакмицава 1 у 2

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom