не би рекол, пак ќе се игра иста одбрана над Џејмс и не заборавајте Бостон јас има најдобрата одбрана во лигата...сепак имам надеж дека Кливленд може да тепа во Бостон.[/video]
Па со оглед на тоа дека утре ( во Петок) нема утакмици па МТВ ќе нема што да пренесуваат.Во некоја друга телевизија во друга земја логично би било да се пренесува вечерашнава.Но со нашиве телевизии навистина тешко.Ќе биде огромно изненадување ако се решат да се пренесува вечер...Ако има некој инфо нека кажеКажете дали ќе ја дава МТВ?
Инаку оваа утакмица ќе биде далеку понеизвесна зашто кливленд нема што повеќе да чува и ќе играат појако. Се зависи како ден ќе имаат играчите на едната или другата екипа.
какво инфо од МТВ бараш, имаат страница нема кој да ја одржува, таму ништо не се знае се е 5 до 12. не знам кога и да сум пробал да побарам програма уште пред 3-4 месеци им е последниот апдејтПа со оглед на тоа дека утре ( во Петок) нема утакмици па МТВ ќе нема што да пренесуваат.Во некоја друга телевизија во друга земја логично би било да се пренесува вечерашнава.Но со нашиве телевизии навистина тешко.Ќе биде огромно изненадување ако се решат да се пренесува вечер...Ако има некој инфо нека каже
какво инфо од МТВ бараш, имаат страница нема кој да ја одржува, таму ништо не се знае се е 5 до 12. не знам кога и да сум пробал да побарам програма уште пред 3-4 месеци им е последниот апдејт
Ах златен ОБН ни го извадија од кабловска! коментаторите беа профи и уживаш повеќе во кошарката додека гледаш а и најважно сите утакмици ги пренесуваа а и ако некоја решава се одлучуваа за тој натпревар.
Ама што да се прави кога кај нас ништо не бива.