Унија на ниските кајганџи(к)и

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Има тема унија на слабите кајганџии и кајганџики па си велам да отворам тема за ниските кајганџии/кајганџики.Сите ниски слободно нека си постират овде па можеби некој ке даде рецепт како да се извишиме и сл.

Еве јас ке почнам...висока сум само 156 и нормално сакам да сум повисока....Ајде и вие искажете се шо ви леши на душа и ви е тешко...се во врска со висината:smir:

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Еј супер, и ја сум 156, али имам скоро 16 години па уште си се надевам дека ќе пораснам хаха. Ако има некој рецепт како да се извишам слободно нека пише :) Досеа сите дечковци биле колку мене високи, со исклучок на еден што му бев до рамо :vozbud: грeотка :/

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Еј супер, и ја сум 156, али имам скоро 16 години па уште си се надевам дека ќе пораснам хаха. Ако има некој рецепт како да се извишам слободно нека пише :) Досеа сите дечковци биле колку мене високи, со исклучок на еден што му бев до рамо :vozbud: грeотка :/
Колку додуша си имала? 15 си. :\ Како и да е, од кошарка и одбојка се извишува најмногу.
Континуирани тренинзи.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
E јас сум 13 год(уште 1 месец 14:baeh:)

Гледам нема многу ниски а?Ајде јавејте се нема нипти срамно тука

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Мизерни 152 цм на мои полни 19 години и никакви изгледи за извишување!
Закон!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе а унија на високите нема, приме ра некој ко мене над 2 метра :tv:

Член од
30 април 2009
Мислења
795
Поени од реакции
91
која ке биде највисоката граница кај нај ниските а која најниска кај високите да разјасниме :)

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
каков е воздухот таму доле,ни мирисаат нозете? :pos:
Прво порасни во главата, после сфати дали и колку треба да делиш вакви коментари. Нема да се навредиме ние „ниските“, сам си ја навредуваш твојата култура.

Секој човек е надарен и карактеристичен по нешто. Големината на луѓето е да ги користат своите позитивни карактеристики најдобро што можат, и со тоа да ги покријат недостатоците, вродени или здобиени. Да, нискиот раст е недостаток, поготово во денешно време. Затоа пак (овој пат и јас генерализирам) ниските луѓе се надарени со поголеми интелектуални квалитети, кои, можеби не комплетно, но во голема мера ја засенуваат нивната „низина“.

И јас имам полни 23 години и некои 160см. Некогаш во животот сум се чувствувал низок и нееднаков - дотогаш додека не научив како да го надминам тоа. Затоа и не ме навредуваат вака ефтини коментари, како цитираниот.

Клучниот двигател на светот е разновидноста. Секој во светот пополнува некој дел од него, со неговите карактеристики. Висината на една личност, е најмалку причина за негова дискриминација.

И сега, службено: Има група, има тема во мода и убавина, со доста развиена дискусија по ова прашање. Имајте почит кон форумот, читајте го и отварајте нови теми, со сеуште неисцрпена дискусија.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
http://forum.kajgana.com/group.php?groupid=156

Соберете се 12. Јас ќе ви бидам Снежана. :back:
последен пат кога видов, снежана имаше 7 нискаџии. а поради рецесијава во светот, отказ добиле три и остана прикаската "жане и четирите џуџиња". xD

Прво порасни во главата, после сфати дали и колку треба да делиш вакви коментари. Нема да се навредиме ние „ниските“, сам си ја навредуваш твојата култура.

Секој човек е надарен и карактеристичен по нешто. Големината на луѓето е да ги користат своите позитивни карактеристики најдобро што можат, и со тоа да ги покријат недостатоците, вродени или здобиени. Да, нискиот раст е недостаток, поготово во денешно време. Затоа пак (овој пат и јас генерализирам) ниските луѓе се надарени со поголеми интелектуални квалитети, кои, можеби не комплетно, но во голема мера ја засенуваат нивната „низина“.

И јас имам полни 23 години и некои 160см. Некогаш во животот сум се чувствувал низок и нееднаков - дотогаш додека не научив како да го надминам тоа. Затоа и не ме навредуваат вака ефтини коментари, како цитираниот.

Клучниот двигател на светот е разновидноста. Секој во светот пополнува некој дел од него, со неговите карактеристики. Висината на една личност, е најмалку причина за негова дискриминација.

И сега, службено: Има група, има тема во мода и убавина, со доста развиена дискусија по ова прашање. Имајте почит кон форумот, читајте го и отварајте нови теми, со сеуште неисцрпена дискусија.
да не те вреѓаат, нема да ги забележуваш. и ако си курац и желба за растење не се потресувај ако некој напраил шега. аман. гет оувер ит.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
обожавам пониски девојќи,повеќе иам мерак на таква отколку на некои колку мене (не сум монструозно висок :pipi:) ептен ми се слатки :vozbud:
така да ниски кајганџики...воопшто не се замарајте ако се прашувам јас :helou:

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
која вие границата? ама не сум јас за тука со моите 185 али ај кажејте греница

Kajgana Shop

На врв Bottom