Унија на ниските кајганџи(к)и

• Креатор на темата Креатор на темата Chapstick
  • Време на започнување Време на започнување

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Локација
Таму кај што нема Господ Бог
Има тема унија на слабите кајганџии и кајганџики па си велам да отворам тема за ниските кајганџии/кајганџики.Сите ниски слободно нека си постират овде па можеби некој ке даде рецепт како да се извишиме и сл.

Еве јас ке почнам...висока сум само 156 и нормално сакам да сум повисока....Ајде и вие искажете се шо ви леши на душа и ви е тешко...се во врска со висината:smir:

Еј супер, и ја сум 156, али имам скоро 16 години па уште си се надевам дека ќе пораснам хаха. Ако има некој рецепт како да се извишам слободно нека пише :) Досеа сите дечковци биле колку мене високи, со исклучок на еден што му бев до рамо :vozbud: грeотка :/

Еј супер, и ја сум 156, али имам скоро 16 години па уште си се надевам дека ќе пораснам хаха. Ако има некој рецепт како да се извишам слободно нека пише :) Досеа сите дечковци биле колку мене високи, со исклучок на еден што му бев до рамо :vozbud: грeотка :/

Колку додуша си имала? 15 си. :\ Како и да е, од кошарка и одбојка се извишува најмногу.
Континуирани тренинзи.

Мизерни 152 цм на мои полни 19 години и никакви изгледи за извишување!
Закон!

Абе а унија на високите нема, приме ра некој ко мене над 2 метра :tv:

која ке биде највисоката граница кај нај ниските а која најниска кај високите да разјасниме :)

каков е воздухот таму доле,ни мирисаат нозете? :pos:

Прво порасни во главата, после сфати дали и колку треба да делиш вакви коментари. Нема да се навредиме ние „ниските“, сам си ја навредуваш твојата култура.

Секој човек е надарен и карактеристичен по нешто. Големината на луѓето е да ги користат своите позитивни карактеристики најдобро што можат, и со тоа да ги покријат недостатоците, вродени или здобиени. Да, нискиот раст е недостаток, поготово во денешно време. Затоа пак (овој пат и јас генерализирам) ниските луѓе се надарени со поголеми интелектуални квалитети, кои, можеби не комплетно, но во голема мера ја засенуваат нивната „низина“.

И јас имам полни 23 години и некои 160см. Некогаш во животот сум се чувствувал низок и нееднаков - дотогаш додека не научив како да го надминам тоа. Затоа и не ме навредуваат вака ефтини коментари, како цитираниот.

Клучниот двигател на светот е разновидноста. Секој во светот пополнува некој дел од него, со неговите карактеристики. Висината на една личност, е најмалку причина за негова дискриминација.

И сега, службено: Има група, има тема во мода и убавина, со доста развиена дискусија по ова прашање. Имајте почит кон форумот, читајте го и отварајте нови теми, со сеуште неисцрпена дискусија.

http://forum.kajgana.com/group.php?groupid=156

Соберете се 12. Јас ќе ви бидам Снежана. :back:
последен пат кога видов, снежана имаше 7 нискаџии. а поради рецесијава во светот, отказ добиле три и остана прикаската "жане и четирите џуџиња". xD

Прво порасни во главата, после сфати дали и колку треба да делиш вакви коментари. Нема да се навредиме ние „ниските“, сам си ја навредуваш твојата култура.

Секој човек е надарен и карактеристичен по нешто. Големината на луѓето е да ги користат своите позитивни карактеристики најдобро што можат, и со тоа да ги покријат недостатоците, вродени или здобиени. Да, нискиот раст е недостаток, поготово во денешно време. Затоа пак (овој пат и јас генерализирам) ниските луѓе се надарени со поголеми интелектуални квалитети, кои, можеби не комплетно, но во голема мера ја засенуваат нивната „низина“.

И јас имам полни 23 години и некои 160см. Некогаш во животот сум се чувствувал низок и нееднаков - дотогаш додека не научив како да го надминам тоа. Затоа и не ме навредуваат вака ефтини коментари, како цитираниот.

Клучниот двигател на светот е разновидноста. Секој во светот пополнува некој дел од него, со неговите карактеристики. Висината на една личност, е најмалку причина за негова дискриминација.

И сега, службено: Има група, има тема во мода и убавина, со доста развиена дискусија по ова прашање. Имајте почит кон форумот, читајте го и отварајте нови теми, со сеуште неисцрпена дискусија.
да не те вреѓаат, нема да ги забележуваш. и ако си курац и желба за растење не се потресувај ако некој напраил шега. аман. гет оувер ит.

обожавам пониски девојќи,повеќе иам мерак на таква отколку на некои колку мене (не сум монструозно висок :pipi:) ептен ми се слатки :vozbud:
така да ниски кајганџики...воопшто не се замарајте ако се прашувам јас :helou:

која вие границата? ама не сум јас за тука со моите 185 али ај кажејте греница

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom