Унија на ниските кајганџи(к)и

• Креатор на темата Креатор на темата Chapstick
  • Време на започнување Време на започнување
Ниска сум, немам комплекс за тоа, и не е да квичам за да се извишам ама нема да ми дојдам лошо уште 5 cm и ништо повеќе.

Ја кој не има комплекси за висината...а не како мене....шо нерви сам искинала...уште си кинам де

Дефинитивно припагам на групава не сум баш толку ниска а и не ми пречи висината колку сум толку сум:pipi:

последен пат кога видов, снежана имаше 7 нискаџии. а поради рецесијава во светот, отказ добиле три и остана прикаската "жане и четирите џуџиња". xD

Moже wot сакал да напраи спој меѓу Снежана и седумте џуџиња и Исус и дванаесетте апостоли.
Ме изненадува во последно време со неговата верба во Бога. :cuc:

Не, шала на страна, не сметам дека сум многу ниска, 165, воопшто немам комплекси во врска со тоа, иако често мавам заебанции на моја сметка во врска со висината, па кога и другите ќе почнат да се заебаваат, мислат дека сум навредена. -ауф

Значи, од досега постираното, јас заклучувам дека сега за сега сум на врвот. 27 години и 154 цм...:pos2: Ама се тешам со изреката дека отровот и добрите парфеми се чуваат во мали шишенца!!

Последен пат (пред 3-4 години) кога официјално си мерев висина бев 167cm. Сега ако сум ја соборил 170ката сум одличен. Иначе, 22 год со надимак од блиски колеги - мали.

п.с. А кај е ада да пише на темава?

имам 15 год и висока сум 166cm.. незнам дали спајџам овде ама во споредба со др женкси во околината јас сум како џуџенце :(
барем до 168 да стасам..

:helou: 157 и желба за растење (ама нема) :)

Мислам дека имам точно 169 со што припаѓам на групава :pipi:

До пред некое време ама многу многу ме нервираше тоа, иако често знам да си се реметам сама себе :toe: Ама више си се имам помирено со фактот и сега дури се радувам на висинава [иако би било подобро еве уште 5 цм], бољи вака отклку да бидам некоја 2 метри... за женските особено мислам :smir:

Така да висината и не ни е многу важна, сепак побитно е она во главата :wink:

Значи, од досега постираното, јас заклучувам дека сега за сега сум на врвот. 27 години и 154 цм...:pos2: Ама се тешам со изреката дека отровот и добрите парфеми се чуваат во мали шишенца!!

154 ali so 19 godini :) pigmeec :) porano se lutev koa me vikaa pigmi hahahahaha sea toa mi zvuci mnogu slatko :)

508320.jpg

Мислам дека имам точно 169 со што припаѓам на групава :pipi:

До пред некое време ама многу многу ме нервираше тоа, иако често знам да си се реметам сама себе :toe: Ама више си се имам помирено со фактот и сега дури се радувам на висинава [иако би било подобро еве уште 5 цм], бољи вака отклку да бидам некоја 2 метри... за женските особено мислам :smir:

Така да висината и не ни е многу важна, сепак побитно е она во главата :wink:

Тууу ти колку не си за во групата. Повисока си од мене а сум постар од тебе 5 години плус и женско си. Ти имаш време. 6 сантими сигурно ке пораснеш.

154 ali so 19 godini :) pigmeec :) porano se lutev koa me vikaa pigmi hahahahaha sea toa mi zvuci mnogu slatko :)
Ај да ве разочарам
152цм и 19 години и без надеж за извишување:back:
ама закон е :icon_cool

Па и ја мислим спаѓам овде со 175-6 цм (= Ама косата ме прае да имам 180 цм xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom