- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Koja beda fanovive na BILAN be ... sekoja nedela se kladad u avatar deka ke pobedele
Ahahahaha , mora i oni ednas da dobijat
:kesa::kesa::kesa:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:kesa::kesa::kesa::kesa: е сега не усТрами аман немој молим теИ ја исто срам и мака ми е да ве читам попалени дечиња.....
Очекувам победа на Милан .. мој тип катастрофа на волчицата :kez:
незнам зашто ама осеќам дека Милан ќе тепаат во 85 мин и цел сан сиро ке биде среќен како да е полуфинале во лш.Тешко на Леонардо го води тимот со најслаби играчи во последните години што ги има милан
незнам зашто ама осеќам дека Милан ќе тепаат во 85 мин и цел сан сиро ке биде среќен како да е полуфинале во лш.Тешко на Леонардо го води тимот со најслаби играчи во последните години што ги има милан
А од кај си толку сигурен дека ќе тепате?Така очекувавте и лани така да ја не се секирам за вечерашниот меч само кажав дека ако тепате ќе тепате на среќа.Ко прво не го испапавме нерешено беше значи вие се ситите на наше нерешено за нерешено со фиорентина може да сањате.Затоа не прајте глупи споредби покажете се на терен сезонава еднаш барем.Се теши со тоа што вчера ќе го изпапаа од Фиорентина, сеа они влагаат у криза ние излагаме, затоа вечер ќе биде уживанција