Милан-Рома 18.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од дербито Милан - Рома?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас без многу размислување вчера си ја пишав 1 пошто се знаеше дека Милан МОРА да тепа посебно во пресрет на дербито со Реал, за да има Леонардо кредит ако изгуби во добра игра да не го избркаат. Е сега што се случи? Почнува натпреварот и ОП, 0-1 за Рома. Уште малку погледав и свртив пошто Милан не покажа никакви знаци на живот и уште помалку враќање во игра. Кога сабајлево станувам гледам телетекст и си викам: Чеј да видам ова старциве шо напраја можда тепале 2-1!!! И кога гледам СТВАРНО БЕ ТЕПАЛЕ! Е сега не можам да се убедам како. Дали имало пенал или црвен или во заслужена игра не можам да тврдам пошто не го гледав одма ми дојде прва мисла: Оваа гарант е наместена:nenene:
Не сакам да им го кршам радувањето на навивачите на Милан (пошто искрено сакам да се вратат на нивото на кое беа пред неколку години пошто ЛШ е поинтересна со нив отколку со Фиорентина или Виљареал иако ги мразам) ама сепак логично е и можно покрај толкава репутација на местачи во Италија (читај Милан) да голема е веројатноста Берлускони и Галијани да имаат лично замешано прсти во овој пресврт. Нека не го сфаќаат ова навивачите на Милан како омаловажување или потценување пошто кажувам уште еднаш ЈА УПЛАТИВ 1 (само Виљареал ме заеба за 660 ден.) само што начинов на победување ми е сумљив. А да и уште нешто:
Најискрено се надевам дека ќе им го спопикате слатко на Реал в среда, тоа со душа го чекам. Ја спремав за 2 уште пред да се одигра ова со Рома, а сега уште повеќе! Сепак Реал повеќе ги мразам од Милан :smir:. Ај со среќа :helou:

.!.

Хајка? Каква Хајка објасни ми жити све, просветли о голем познавачу на фудбалот, ти најголем стручњаку и наш духовен фудбалски водачу. Пенал постоеше па до утре вие стручњаци да зборите дур не ви фати пења устата. Можеби немаше да ја стигне топката Неста, МОЖЕБИ, но незнамо. А зашто незнамо ? Зашто беше оборен просто ко грав. Контакт имаше на нога не на топка чао пријатно. За црвениот на Амбро нема да коментирам пошо сеа зборимо за хајката против Рома нели ?

Фала на честитките, ценам вакви навивачи, и поздрави го Пупоне пошо го нема да се јави :pipi:

За пеналот објаснив погоре ваљда е доволно

Вакви навивачи на Челзи сакам, кои се свесни за големината на својот тим тоа и јавно го покажуваат на аватар без срам. Не како другиве квази навивачи кои мислат дека Челзи е уствари голема екипа
:pipi:

не голема преголема ДУРИ две титули има..

.!.

Хајка? Каква Хајка објасни ми жити све, просветли о голем познавачу на фудбалот, ти најголем стручњаку и наш духовен фудбалски водачу. Пенал постоеше па до утре вие стручњаци да зборите дур не ви фати пења устата. Можеби немаше да ја стигне топката Неста, МОЖЕБИ, но незнамо. А зашто незнамо ? Зашто беше оборен просто ко грав. Контакт имаше на нога не на топка чао пријатно. За црвениот на Амбро нема да коментирам пошо сеа зборимо за хајката против Рома нели ?

Фала на честитките, ценам вакви навивачи, и поздрави го Пупоне пошо го нема да се јави :pipi:

За пеналот објаснив погоре ваљда е доволно

Вакви навивачи на Челзи сакам, кои се свесни за големината на својот тим тоа и јавно го покажуваат на аватар без срам. Не како другиве квази навивачи кои мислат дека Челзи е уствари голема екипа :pipi:

два пати ви честитав во фан клуб Милан што повеќе сакаш, еве уште еднаш, ЧЕСТИТО ПОБЕДА(специјално за тебе:))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom