Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да играа Тоти и Вучинич за Рома, без размислување би рекол двојка. Сега откако Рома е без можеби своите најдобри играчи, а формата на Милан е ужасна, очекувам овој натпревар да заврши мирољубиво, 0 - 0.![]()
Ne moj be 0-0,ja im posakuvam pobeda zasto posle ona sto gi ceka vo vtornik tesko deka ke se zozemat.Ne deka go mrazam Milan go sozaluvam da se bori za opstanok godinava.Да играа Тоти и Вучинич за Рома, без размислување би рекол двојка. Сега откако Рома е без можеби своите најдобри играчи, а формата на Милан е ужасна, очекувам овој натпревар да заврши мирољубиво, 0 - 0.![]()
Леле колку мрзам вака,луѓе што не се фанови на Милан коментираат што е најдобро за тимот Леонардо бил крив офф лелелелеРома победува вечер, а и подобро е за фановите на Милан, зошто уште утре Леонардо ќе го тргнат, а ако победи Милан ќе го остават уште некое коло и уште неколку кикса да направи![]()
хахахаха е за ова не знам и за последниот меч минатата сезона сите велеа така но ни на бриги не му беа до колена,тадеи ки соши сите, а да не зборуваме за слободниот на тоти кој враце му ја да де на дида а овој:kesa:. и ние не сме во којзнае каква форма и имаме 5-6 првотимци кои сеуште не се знае дали ќе играат но и овој пат не ви бега една 3ца во голот:kez:Да играа и Меси и К.Роналдо и Бензема за Рома пак ќе беше 1, моментално нема екипа која може да го добие Милан, помина и криза и се, мотивацијата е вратена, играчите остануваат сат до два повеќе на тренинзи, така да кој сака утре нека истрча за Рома и да си го попие страшно и тоа, ќе биде жално да се гледа како волчицата нема да може да дои.