Милан-Рома 18.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од дербито Милан - Рома?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
иако имаме цела армија повредени играчи мој тип е 0-1 за рома иако не е обичај на ваков дерби натпревар да паѓаат малку голови :):рома:
И ја би да карам Весну Змијанац ал ми не иде :raz:

X :toe: Доколку би морал да типувам некако...
Сепак се работи за дерби па се е можно. Двете екипи се во лоша форма но ова може да биде важен натпревар за подигање на самодовербата.

Кое дерби бе, ова ќе биде чиста контролка за Милан, да се провериме пред вистинското дерби, кога у среда ќе истрчаат двете најголеми екипи у светот.
А Рома, претхотно напишав, ќе биде жално за навијачите на Рома да је гледаат утакмицава, контролка ќе си правиме.

Кое дерби бе, ова ќе биде чиста контролка за Милан, да се провериме пред вистинското дерби, кога у среда ќе истрчаат двете најголеми екипи у светот.
А Рома, претхотно напишав, ќе биде жално за навијачите на Рома да је гледаат утакмицава, контролка ќе си правиме.

Друже полека, Рома знае да изненади, а Милан ја нема потребната форма и играчки капацитет за да ја направи таа ,,контролка''. Не летај, може пак да земете двонеделно боледување од форум.

Мој тип Х.

По се изгледа ќе игра Вучиниќ, но тоа нема да биде доволно да не спречат во освојување на трите бода. :tv:

јас се повлекувам од темава утре или ќе ви честитам или ќе ви биде срам да влезете толку од мене чао кис муа :):helou::back:

Вучуниќ ќе игра а Тоти не, но Милан го заборавија Менез, типот кој последната утакмица влезе свеж во второто полувреме па ја шеташе старата и изморена одбрана на Милан а притоа и постигна и гол, па затоа не се прскајте пред време, еве сега читам и Мексес ќе игра:toe:
Кој е тој Менез бе? Оној "новиот Зидан" да не е? :pos2: Човекот што ја одигра утакмицата на кариерата со Милан, и никогаш нема да ја повтори, биди сигурен, бидејќи дечкото не е кадарен за нешто такво!
Аиии, чим Мексес ќе игра.... :(:(

Мислам дека Милан ќе победи, ама искрено се надевам дека нема.

ќе паѓаат голови овде многу 4+

2:2 или 3:2

Кој е тој Менез бе? Оној "новиот Зидан" да не е? :pos2: Човекот што ја одигра утакмицата на кариерата со Милан, и никогаш нема да ја повтори, биди сигурен, бидејќи дечкото не е кадарен за нешто такво!
Аиии, чим Мексес ќе игра.... :(:(

па не беше утакмица на животот бидејќи влезе во второто полувреме и ве реши за 10мин(како ли ќе беше да играше цела утакмица???)

додека играњето на Мексес го спомнав, бидејќи со него ќе имаме постабилна одбрана... па така да ќе видиме што како ќе биде... поздрав "комичен росоњеру":helou:

Според мојата отворена тема за Вардар и Работнички и според другите коментари, јас би запрашал на кој ќе се влажните утре?:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom