Ти го поставив веќе еднаш прашањето, не го одговори, си реков да бидам можеби ироничен и да се праам смешен, може ќе ме забележиш и ќе ми одговориш.. Ама глеам, не се дешава тоа..хахаха ете гледате колку сериозно не сфаќате нас жените... љубовта спрема нас се споредува со љубов спрема фризби и пиво хахаха
не постои обично сакање..или сакаш или не сакашШо е обично, а што вистинско сакање?
Ко ќе ми најдеш девојка што вистински сака според твојава дефиниција, кажи ми сместа, ќе ти ја купам...почитта спрема партнерот, да не ти смета ништо кај него, да мислиш на него цело време, да му простуваш се, да не мислиш на други машки/женски да му ги сакаш дури и сите негови мани да не ти сметаат итн..
зарем ќе ме купиш???Ко ќе ми најдеш девојка што вистински сака според твојава дефиниција, кажи ми сместа, ќе ти ја купам...
Поооолека, лакше тамо, не си ласкај:smir:зарем ќе ме купиш???
не постои обично сакање..или сакаш или не сакаш
а да сакаш не значи само да бидеш со тој некој туку во вистинско сакање спаѓаат многу работи меѓу кои почитта спрема партнерот, да не ти смета ништо кај него, да мислиш на него цело време, да му простуваш се, да не мислиш на други машки/женски да му ги сакаш дури и сите негови мани да не ти сметаат итн..
машките знаат да сакаат многу повеќе од женските ама за да засакаат им треба многу време аки кога ќе се случи тоа тие би направиле се за таа некоја..за разлика од женските кој многу лесно се заљубуваат и одљубуваат..
Ко ќе ми најдеш девојка што вистински сака според твојава дефиниција, кажи ми сместа, ќе ти ја купам...
a ти со овоа сакаш да кажеш дека си совршена девојка која ако се заљуби ќе го почитува партнеро,ќе ги сака неговите мани,нема да и смета ништо кај него,не мислиш на друго машки итн итн...:uvo: не оди тоа така....никој не е совршензарем ќе ме купиш???
ја ти кажав според мое мислење како изгледа вистинското сакање.. е сега секој си има различен начин на сакање...
ок ајде батали мои размислувања за љубовта дај кажи ми ти што е според тебе вистинско сакање???Поооолека, лакше тамо, не си ласкај:smir:
Ја сум тука за тоа..:smir:
Али тоа, накнадно, сеа, да се вратиме на темата..
Сааш да ми кажеш, дека вистинска љубов е коа го сакаш безразлика дали коа навечер хрчи се корнат прозорци, спремна да му простиш се, подразбира да му простиш неверство, спремна да не мислиш на никој друг, туку само на него и неговите лоши манири на маса, го сакаш без разлика шо знае да биде страшно глуп на моменти..итн..
Ако ова е вистинска љубов, ондак вистинска љубов е мит што ни митбасатерс не би пробале да го докажат..
не реков дека сум совршена туку мислам дека знам да сакам и како ја го чувствувам сакањето...a ти со овоа сакаш да кажеш дека си совршена девојка која ако се заљуби ќе го почитува партнеро,ќе ги сака неговите мани,нема да и смета ништо кај него,не мислиш на друго машки итн итн...:uvo: не оди тоа така....никој не е совршен
Фала Пријатно
Цар! Скоро све е кажано... Сами сте си криви бе... Емоциите многу тешко се контролираат, али не се жалете ако увек се залетуете по некои идиот(к)и...Има бе златна, всичко има ама тешко се намира. Обично тие не се најгласните, со најубавата кола, центарот на внимание во друштво, или многу преставителни тоест не се прв пик на драфтот. Седат понастрана си пијуцкаат лагано и си палат цигарче без многу галама, без спектакли. Ама па тие не ви се интересни. Епа јеби га, фраерот фраерски игра. Ако налетувате цел живот на кучки или на јебовци до вас е проблемот најчесто.
едно е да МИСЛИШ дека знаеш да сакаш а друго е да сакаш вистински...па ќе речам ни машките ни женските не се совршени и мислат дека знаат да сакаат...а тоа дека не мислиш на други машки..хмм..ниедна женска нема да ме убеди во тоа....не реков дека сум совршена туку мислам дека знам да сакам и како ја го чувствувам сакањето...