Што забележуваат жените кај мажите и обратно?

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
првото нешто што го забележувам кај било која личност а посебно кај мажите се забите,па телото, очите ....

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
прво фаца,па предница(се задржувам онолку колку што треба на тоа место) и ако ме одмине многу нормално и задница :vozbud: :vozbud:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Насмевката најпрво ми паѓа во очи, било кај маж, било кај жена. Ама за мажи збориме тука, нали :icon_lol: После идат забите, па очите (ама само ако се впечатливи, во спротивно не ми привлекуваат внимание), па се селам на рацете (сакам убави раце), на крај конструкција на тело (тука и облека спаѓа донекаде), став/држење и како последно фризурче.
Све си опишав. :icon_lol:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
нозете, колковите... потоа идат градите ( се разбира ако се изразени) па цртите на лицето... и се разбира пред се ако има добра коса тоа спаѓа некаде помеѓу градите и цртите на лицето.

а кога се прави муабет за лицето, на прв поглед ми маа носот :) потоа очите, веѓите... лее ајде забегав :)

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Прво во очи ми паѓа насмевката, а заедно со то си идет и забите, па конструкцијата на телото (сакам мускулче да видам, а не коски и кожа :)) после то идет очите... па дланките... и то :girlinlove:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Прво го забележувам држењето на телото, или ставот, сеедно. Не сакам маж исправен ко пушка (ни јас не сум толку исправена :pos:), ама не сакам ни Квазимодо. Онака, нормален, опуштен став, нит стегнат, нит пивтиест.
Второ-дебелина.:) (и висина пропорционално)
Слаби ко штркови, па згора на тоа 5 глави повисоки од мене (јас сум метро ипол кутрата :pos:) не проаѓаат. Дебели и крупни исто (нејќам да ме смачка кога ќе ме гушне :pos:). Значи-нормално развиено телце со мускулчиња.
Фаца-се знае, да не биде ко бебуле, може и малку брадичка да има пркнато.:)
Облека/среденост последно забележувам, ама не ми е сеедно во секој случај.:) А видам ципела ко на Аладин, бегам ко ѓавол од крст.:)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Цириве сакаат сите ко бред пит да бидат ц ц ц ц
Колку сме ние поскормни:baeh:

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Цириве сакаат сите ко бред пит да бидат ц ц ц ц
Колку сме ние поскормни
Ако типот е убав, не значи дека е ко Бред Пит. И да, убавите мажи не се толку скромни.:baeh:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ако типот е убав, не значи дека е ко Бред Пит. И да, убавите мажи не се толку скромни.:baeh:
Чиатј постовите кога се набројуваат карактеристики.
Да е по можност висок ко мајкл џордан, да е несреден ама пак среден значи брада неизбричена ама средена ама да делува ко несрдена, фармерки ко прљави ама чисти да се , ко искинати од улица ама од бутик да се,-да не продужам триста глупости се.

Такви мажи има во списанија и се викаат манекени- ада ди има и по шпански серии кај шо лошо глумат.:kez:

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Чиатј постовите кога се набројуваат карактеристики.
Да е по можност висок ко мајкл џордан, да е несреден ама пак среден значи брада неизбричена ама средена ама да делува ко несрдена, фармерки ко прљави ама чисти да се , ко искинати од улица ама од бутик да се,-да не продужам триста глупости се.

Такви мажи има во списанија и се викаат манекени- ада ди има и по шпански серии кај шо лошо глумат.:kez:
Јас си најдов таков, и тоа замисли-не е од списание!:vozbud:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас си најдов таков, и тоа замисли-не е од списание!:vozbud:
Секоја чест само шо не сум сигурен дека ги исполнува сите горенаведени карактеристики:aplauz:

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Секоја чест само шо не сум сигурен дека ги исполнува сите горенаведени карактеристики:aplauz:
Јас сум, и многу нормална работа е да се има одреден критериум при избор на партнер. Ти би излегол со секаква караконџула?

И не зезај, баш се реални карактеристиките.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас сум, и многу нормална работа е да се има одреден критериум при избор на партнер. Ти би излегол со секаква караконџула?

И не зезај, баш се реални карактеристиките.
Дефинитвно си во право :pred:. Јас само се смеев малку на изјавите на некој форумџивки со малце нереални критериуми.

А јас сум па последна личост да критикувам за такво нешто затоа што и самиот имам високи критериуми:).

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
да му се сите заби на број,да е тетовирана и да не е грда

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од