a n g e l c e
^ Poison Girl ^
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 1.202
- Поени од реакции
- 5
првото нешто што го забележувам кај било која личност а посебно кај мажите се забите,па телото, очите ....
Ако типот е убав, не значи дека е ко Бред Пит. И да, убавите мажи не се толку скромни.:baeh:Цириве сакаат сите ко бред пит да бидат ц ц ц ц
Колку сме ние поскормни
Чиатј постовите кога се набројуваат карактеристики.Ако типот е убав, не значи дека е ко Бред Пит. И да, убавите мажи не се толку скромни.:baeh:
Јас си најдов таков, и тоа замисли-не е од списание!Чиатј постовите кога се набројуваат карактеристики.
Да е по можност висок ко мајкл џордан, да е несреден ама пак среден значи брада неизбричена ама средена ама да делува ко несрдена, фармерки ко прљави ама чисти да се , ко искинати од улица ама од бутик да се,-да не продужам триста глупости се.
Такви мажи има во списанија и се викаат манекени- ада ди има и по шпански серии кај шо лошо глумат.:kez:
Секоја чест само шо не сум сигурен дека ги исполнува сите горенаведени карактеристикиЈас си најдов таков, и тоа замисли-не е од списание!
Јас сум, и многу нормална работа е да се има одреден критериум при избор на партнер. Ти би излегол со секаква караконџула?Секоја чест само шо не сум сигурен дека ги исполнува сите горенаведени карактеристики
Дефинитвно си во право :pred:. Јас само се смеев малку на изјавите на некој форумџивки со малце нереални критериуми.Јас сум, и многу нормална работа е да се има одреден критериум при избор на партнер. Ти би излегол со секаква караконџула?
И не зезај, баш се реални карактеристиките.