Maкедонија - Португалија, U-21

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Epa toa e .. realno posle crveniot karton bese samo prasanje na vreme koga ke izramnat . Nego ja garantiram deka poveke postovi ke ima na fan klub Srbija ( posle utakmicata Hrvatska U-21 - Srbija U-21 ) nego sto ima na temava . Ebate narodot proklet .. LELEL kakva sansa utnavme u posledna sekunda

Ц.ц.ц.ц што промаши овој бе, нормален е овој бе, божеееееее:tapp::tapp::tapp::tapp:

Во трета лига играт поубав фудбал,овие незнаат топка да водат.
нашите од центар не излеваат,португалците промашуваат од 2 метри..:pos2:

Абе и во репрезентацијата важи рамковен?:pos::pos:

Шипците не вадат, играат подобро од нашиве, со Англија дома Ибраими даде гол, со Англија во гости Ибраими и Муарем дадоа голови и Гибс си постигна автогол, денес Муарем даде гол. Така да мислам дека овие заслужуваат да играат.

Во трета лига играт поубав фудбал,овие незнаат топка да водат.
нашите од центар не излеваат,португалците промашуваат од 2 метри..:pos2:
Pa normalno koga ni sibnaa crven,pa toa ti e Portugalija ne Malta !!
nemavme sreka to e to,mislam deka so ovie igraci vo idnina moze da se nadevame na podobri rezultati,vo ovie kvalifikacii nemavme bas sreka,dobar naptrevar odigravme so grcite nagosti,isto so Anglija doma vodevme na poluvreme,vo 85 min ni go sibnaa od penal,vo gosti iako izgubivme 6-3 dobar mec odigravme,eve sega i so Portugalija vo 90 gol,nema se sreka !:toe:

Епа место Литванија дома да ја тепаме, ние 1-1...кој ни е крив. Само на сите домашниот терен им е предност поради публиката, а нас ни е предност поради “одличниот“ терен :pos2::pos2:

Епа место Литванија дома да ја тепаме, ние 1-1...кој ни е крив. Само на сите домашниот терен им е предност поради публиката, а нас ни е предност поради “одличниот“ терен :pos2::pos2:
Пред натпревар обавезно два трактора го шараат теренот, ти ибам стадионот, брука од држава сме, за 10 милиони евра Прилеп може да има супер модерен стадион од 25 илјади гледачи.

Неискуството си го направи своето. Можеа да дадат уште некој гол на 1:0, иако и Португалците имаа шанси, а и црвениот ги пресече и паднаа психички и физички и очекувано беше да се прими гол.

Ako ne si znael druze Prilep ima najdobar trevnat del na stadionot vo Makedonija!Pa celo predpladne vrneshe vo Prilep,a na terenot nemashe ni kapka voda,ima nenormalna drenaza,mislam deka zaedno so tetovskiot imaat najdobra drenaza!Zarem gradski vo sk podobar teren ima?Procitaj Makedonski sport i izjavata na Pandev,ke ti stane jasno!!!
Sto se odnesuva do igrata,realno tolku ni e silata..Imavme sansa i da tepame,ali nasive ne znaat bas da se branat..Odbrana nikakva nemame,ne samo deneska...Pa na site 5 natprevari dosega primivme najmalce po eden gol..dodusha na site i davavme golovi...Taka da mora da se poraboti na odbranata!!

Sega si idam od utakmica,znaci..ne bevme epten luge,nemashe navivanje mnogu..ama sepak..Muaremi bravo,nestoro go stavija epten docna!:nerv:14kata stoi so k*rot vrace a topkata pred nego..dozvoli da mu ja zemat..onaj pa crnomunestion so gzot pogolem od nego nemoze da trca,samo se prepravase...4kata najubavo spored mene izigra..i crven..nema da igra slednata...:S ne bea ovie nishto pojaki od nas..samo kiks vo odbranata...a i golot behe ubav..(na portugalija)

Bravo za 5...kakvi topki spasuvase..

Ako ne si znael druze Prilep ima najdobar trevnat del na stadionot vo Makedonija!Pa celo predpladne vrneshe vo Prilep,a na terenot nemashe ni kapka voda,ima nenormalna drenaza,mislam deka zaedno so tetovskiot imaat najdobra drenaza!Zarem gradski vo sk podobar teren ima?Procitaj Makedonski sport i izjavata na Pandev,ke ti stane jasno!!!

Не не убедувај сега дека денес теренот беше добар. Катастрофа беше теренот, тапа е и во Скопје, тоа е, кај нас секогаш кога ќе заврне се расипува теренот, не се обрнува многу внимание на оддржување ни на стадионот ни на теренот, нема прави домаќини. Далеку сме ние од добар терен, се надевам дека Филип Втори ќе го дотераат како што треба.

ццццц. Па толку ли не можеа да издржат уште 3 минути.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom