Фан Клуб: Босна и Херцеговина

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Eве нешто за подгревање на атмосверата пред вечерашниот натпревар.
Вечер сум за Босна исто како да се моја репрезентација.

Eве нешто за подгревање на атмосверата пред вечерашниот натпревар.
Вечер сум за Босна исто како да се моја репрезентација.

Појако е ова...:vozbud::wink:

Имам претчуство дека Босна ке тепа вечер и ке се пласира на Светско,впрочем и го заслужија тоа највеке од сите...

Јас се надевам дека Кристијано Роналдо ќе го гледа Џеко на СП. :salut:

И јас посакувам вечер да победи БиХ против Португалија... би сакал да бидам во Зеница денеска, ќе грми, а ако БиХ победи денеска и обезбеди пласман на СП, незнам што ќе се случи, ќе гори цела Босна, а Чиро ќе биде предложен за претседател на Босна :vozbud:

Појако е ова...:vozbud::wink:

Ова е истиот ритам со песната на CPB "Одиме, одиме" :)

Ако се пласираат Босна го носам Ќиро на аватар до почетокот на светското првенство :)

A после нека го земат нашиве за Селектор:vozbud:

Ова е истиот ритам со песната на CPB "Одиме, одиме" :)
Или од фановите на Ривер од Аргентина, нивна е песната, sos cagon мислам се викаше, знам фановите на Галатасарај ја преработија и сега на крај овие од BIH .

Или од фановите на Ривер од Аргентина, нивна е песната, sos cagon мислам се викаше, знам фановите на Галатасарај ја преработија и сега на крај овие од BIH .

Како и да е според мене премногу е јак ритамот на песната... :vozbud:

Вечер пуканчиња ќе си напраам , Кокаколче за освежување , си имам пуштено 20 евра на Босна синглче и ќе си го глеам Џеко како ќе си ги гази . Со вас сум Босанци !!!!!

Криво ми е за босна сакав да иде на светско ама коа видов дека падна со мојата омилена репрезентација нема да мозе да иде,јбг потругалија е екипа со најдобриот играч на светот и нема шанси да не иде.Иако не игра денес роналдо португалија ке се радува нз зш толку еуфорија дигнаа босанциве се знае кој киде:toe:

Криво ми е за босна сакав да иде на светско ама коа видов дека падна со мојата омилена репрезентација нема да мозе да иде,јбг потругалија е екипа со најдобриот играч на светот и нема шанси да не иде.Иако не игра денес роналдо португалија ке се радува нз зш толку еуфорија дигнаа босанциве се знае кој киде:toe:

Ќе праиме муабет коа ќе заврши а ако се одвива утакмицата као у португалија веруј ми ќе ти се смрзне гомно :pos2::pos2::pos2::pos2:

kire da ne ja mestat ovie be?
Не брат нема местење тука зш босанциве ке трчаат ко луди а плус ке има и пеколна атносфера али ке изгубат по што ке примат на почеток гол и после ке треба 3 да дадат така да поздрав босанци ке гледате од тв светско ништо од африка:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom