Фан Клуб: Босна и Херцеговина

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Уште ли мислите дека БиХ е најдобра од бившите југословенски републики?
Во квалификацииве повеќе беше пресудно што Турција изигра лошо,а не Босна добро.Само Белгија успејаа да ја победат.Класична балканска прикаска,како и со Хрватска ќе се дигнат до небо и ќе треснат убаво.

И тоа бил слаб тим, woooo :nesvest::nesvest::nesvest:

А и Ираола е многу добар играч, кој прате Шпанско(посебно Атл. Билбао) знае за што играч се работи.

Инаку тешко дека БиХ се најдобри на Балканот. Тие несомнено ја имаат најдобрата офанзива(Пјанич, Мисимович, Салихович, Џеко, Ибишевич и Муслимович), ама па не се добри во дефанзива. Видете Србија само која средина и одбрана ја има. :toe:

Инаку од Балканов освен за Македонија, сум за БиХ. :smir:

Па не реков дека се најдобри на балканов, ама моментално се у добра форма. Него ме нервира кога ќе речат види ги врска немаат, а загубиле од Шпанија...па уште овој тим денеска што играл (не ја гледав утакмицата) го нарекува втор тим...:tapp:

Од тебе фала богу попаметен. Го кажав моето мислење, или треба дозвола од тебе да барам?

Шпанија не е Македонија, па од тие што играат во први 11 до резервите да има разлика како од небо до земја. Кај нив конкуренцијата е јака, и нема играч на кого му е загарантирано место од прва минута...Патем, што има да ти објаснуем ја на тебе колку се добри или лоши Босна, се виде низ квалификациите каде се они а каде ние, ако те боли тоа.
Дечко се преценуваш. ;) ајт на шетња.

Нигде не реков дека се дрва, туку дека играат со втор тим т.е преполовен состав.

И реков... јес да се неколку играчи на Барса и на Реал ама се далеку од стандардни во Шпанија. Не ме интересира мене дали е ова Македонија или Шпанија, резерва си е резерва, и е далеку под оној што е цврсто зацртан у прв тим. Немој сега да правиме споредби меѓу Бускетс и Чави или Негредо и Торес ;). Неколку одморани играчи, некој поради семејни проблеми како Фабрегас... всушност не ме ни интересира. Поентата ми беше дека превише беше овој резултат 0-4 за Босна и дека доста слабо изиграа против една ослабена Шпанија. Очекував повеќе, тоа е тоа.

Имаат одлични играчи во нападот,ама многу е неурамнотежена екипата.Одбраната можеби им е најлоша од сите екс-ју земји,а средината сите се офанзивно настроени,никој од нив незнае да се врати назад.Сега се во еуфорија,али ко што реков,балканска прича,ако отидат на СП после него ќе тренсат јако.

Дечко се преценуваш. ;) ајт на шетња.

Нигде не реков дека се дрва, туку дека играат со втор тим т.е преполовен состав.

И реков... јес да се неколку играчи на Барса и на Реал ама се далеку од стандардни во Шпанија. Не ме интересира мене дали е ова Македонија или Шпанија, резерва си е резерва, и е далеку под оној што е цврсто зацртан у прв тим. Немој сега да правиме споредби меѓу Бускетс и Чави или Негредо и Торес ;). Неколку одморани играчи, некој поради семејни проблеми како Фабрегас... всушност не ме ни интересира. Поентата ми беше дека превише беше овој резултат 0-4 за Босна и дека доста слабо изиграа против една ослабена Шпанија. Очекував повеќе, тоа е тоа.
Чисто информативно и да те поправам само. Натпреварот заврши 2-5:helou:

Немам ни потреба да ја доглеам, од 0-4 веќе немаше ни што да се гледа. Доста ми беше да глеам до /70/80 минута. После седнав на форумов. И така 3-те гола што не сум ги видел паднеле во 90 минута.

Босна немаше мотивација никаква на овој меч, не викам дека е посилна од Шпанија но сигурно со овој рез немаше да заврши. Во Шпанија Босна изгуби многу тесно ако се сеќаваш :smir:

Босна ќе игра против Португалија во баражот. Вториот натпревар босанците мислам дека го играат дома и сметам дека имаат добра шанса да се пласираат на Светското.

Зашто да не, една подефанзивна формација на првиот меч, и шансата да се бара преку контри. Кога една Албанија и пружи солиден отпор на Португалциве мислим дека дома нерешено извадија 0-0 зашто да не и Босна.
Португалија не е у некоја форма и не е некој Баук

fu1e83.jpg

:baeh:

Не му замеравајте на зоки Шпанија играла со втор состав :icon_lol:

Португалија си е Португалија бе луѓе.Најверојатно испаѓаат босанците.Се дигнаа,во еуфорија се,али чекај малце,заборавате дека една никаква одбрана(рално само нешто вреди Спахиќ) треба да се мери со Кристијано Роналдо,Кварезма,Нани,Деко........
Ќе им биде тешко на босацните,најдобро ќе им биде ако им тргне во нападот па да дадат повеќе голови од Португалците,а можат да даваат голови ги имаат Џеко,Ибишевиќ и одлично офанзивни играли во средината Мисимовиќ,Пјаниќ.Само да не се бранат зашто немаат они одбрана,а португалците имаат прејак напад.

15754_201545914011_76856014011_4022194_3235071_n.jpg
10321_191499384011_76856014011_3912495_3628655_n.jpg
9323_191508559011_76856014011_3912574_8134228_n.jpg
photo.php

Добра вест за нас навивачите на Босна : Роналдо најмалку уште месец дена во аут ! :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom