Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
Ај лека ноќ од МВР...престапници !
Се надевам дека јавниот обвинител ќе престане со славље утре...
(од оперативни сознанија сите кафани у Прилеп ги затворил вечерва)
и на трезна глава ѓе ви ги склепа кривичните па да може да се фатиме за работа и ние.
Ова ви е највероватно последна ноќ на слобода...
па искористете ја целосно !
после...се знае...
Шутка и Идризово...
имаат една маана...
што не се во Индија... :pos2:

...woooooow...feshta...koa go nema machorot...gluvcite oro igraat...:)

...by the way...samo sto dobiv informacija...i zamislete haremot e otvoren...:)

...znachi...kandi-datki...slobodni mesta ima - ushte malce...

...pravila na haremot:

...nema-peglanje, perenje, gotvenje, chuvanje deca, nema uznemiravanje od strana na ljubomorni dechkovci i pokvareni manijaci,

...ima-salon za ubavina i masaza...profesionalen tim, nakit krzno i lapanje kolku vi dusha saka...
...rabotno vreme na haremot od 12am-do 17-pm(slobodni denovi samo za pms)
...obezbedena muzika(harfa,gitara,klavir i poezija i proza)non-stop
...zadolzitelno odenje vo grad Petok,Sabota i Nedela(prevoz i pari obezbedeni od sponzorot na haremot-Faraonot)

...ne mi teknue sea ushte sto beshe-nov sum zatoa...:)

...ps.prijavuenje so slika obavezno...

...objektot go obzbedue gardata na faraonot-sve BRED PITOI...I BUL-SHIT-TERIERI...

...za vashata zabava se grizi tim od prekaleni manekeni...na chelo so SKAJ DOG-FLIX-MARTIN$ i ostali zavodnici ke gi nadopolnime posle(nek se prijavat molam sami)...:)

...bujrum...mashala...ashkolsun...:)

Јас ветувам дека ќе бидат преземени сите напори за да се дојде до датум на преговори при претседателствувањето на Словенија со ЕУ. :star:

Јас не сум владин тип, тури курот, најдете ми замена.

иииии мамата влада на 15 септември
враќа ми се сеќавањето неколку години наназад
НА 15 СЕПТЕМВРИ ОВОЈ НАРОД ЌЕ ОСТВАРИ, ЌЕ ПРОСЛАВИ ЕДНА ГОООЛЕМА ПОБЕДА, ПОБЕДА ЗА МАКЕДОНИЈА!!!
:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

zamenice dosta populizam treba rabota ! ostaj tastaturata grabaj kopacot pa zaedno na niva, zosto mislis i deka ne postavija namestata? :)))).
Nekoj barase info z atutunot premii i slicno.. zal mi e ama rodot ovaa godina otide toptan reeksport, svedo go ispusi celiot :)od nego pari barajte

Абе ке го викам моите борци,че го напаѓам море еј!Си го барам правата,25% сме!Си го сакаме правата или че го пукаме!Че го правиме дестабилизација..............фаљивендери

Јас не сум владин тип, тури курот, најдете ми замена.
rymz не си владин тип уште подобри-оформи невладина организација знаш ли колку пари земаат они ауууу:vozbud:

Официјално распишана е потерница (меѓународна) по Шведото, Љупчо, Командо.
Се теретат за повеќе кривични дела, и неофицијално, ќе го папаат.

Абе,ќе го нападам касарна море еј!!!!

ај отидов ја да купувам резервни делови и да шверцам лесна артилерија :helou:
Почитуван колега...
Немој да `купуваш` резервни делови...намерно ти е поставен Цонцрете за заменик за да не правиш некоја беља у младост-лудост...кој ќе ти ги гледа маките после!
Тежок и долг е патот до министер...ама многу е лесно од таму да продолжиш у Идризово :pos2: :pos2: :pos2:

Него....ќе дојдеш ти кај мене...или јас у Г.Ш да се договориме кој мерки да ги преземеме против оној командото?

ај отидов ја да купувам резервни делови и да шверцам лесна артилерија :helou:
Наместо сам да идеш...дај да направиме еден состанок со министерката за финансии па да најде некои пари вишок...све ќе купиме! :vozbud:

Официјално распишана е потерница (меѓународна) по Шведото, Љупчо, Командо.
Се теретат за повеќе кривични дела, и неофицијално, ќе го папаат.

...aeeee doj u harem...sto ti e?...ke se vrtkame navamu0natamu...nemoj vaka...ako me zatvorite...ne gi davam kljuchevite...ne otvaram...:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom