Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
Pishan si be Martin...treba samo i zamenik da si opredelish!
I da ne gi pcues mnogu mnogu bugarite koga ke dojdat kako potencijalni gosti vo `bugarskiot Erusalim` :pos2: :pos2: :pos2:
I Bila Bong e staven za minister za mladi i sport!
VAZNO!
Ej Svedo ako se soglasi da dojde na pregovori,i da se otkaze od toa da go vadi Ljupcheta i drugite od zatvor,ke go stavime Zam. minister za Turizam!
Ima on...dobri `koncepti` za turizam...

sredeno

Brate Ljupcho ce ja namirime be

vecer u kelija ke ti dojde eden tip so vazelin ... ne panici zemi go premackaj se cel ... srednata reshetka ti e presecena potplativ veke... preku resetki preku zica i ke te ceka moj coek so pasos i kola te nosi preku Kosovo Beograd Bec pa dalje na zapad...

i ne se sekiraj ova im kazuem u najava ko sto se neorganizirani nema da mozat te sprechat ... uzivaj be

...swedooooooooooo...faraoneeeeeeee...kaj si be pomagaj...me namestija brat...nekoj propeal izglea...

...ako nejkesh da me vadish od tuka, barem na poseta da mi idesh u Subota, da mi nosish cigari i vazelin...:pos2::pos2::pos2:

...imaaaaaaa...tuka eden tip so mene e u kelija...chudno me glea,samo mi se smeshi i mi dishe u vrat...pommagaj brate...:(

...ps...abe kaj bash u genitalii...pu j'zk...zaskiten kur-shum...ahahahaaaaaa...me podcinvna pod levoto made i sea posle operacijata sum "rasplod-free"...ne mu ja mislam sea ich...:pos2::pos2::pos2:

Da da...
Ke mu dojde Vazeljin...od drugata kelija!
Pa em onoj sto go merka pod oko...hem Vazeljin....
sol ke go napravat!
Ne go mesti covekot...greota...
nego dojdi mu u poseta :vozbud: !

Ве информираме г-н Шведо...дека автократската власт која што ја поставивте е срушена и во исто време ве повикуваме да се вратите во Македонија каде што г-н ABC ке подигне обвинување против вас!

.
hahhaa ova mislam deka treba serozno da go sfatis :tv:

a mislam deka i treba da se podnese i formalno baranje do ABC da se pojavi na raspit vo MVR bidejki e vtor najmnogu prozvan clen na forumot posle SWEDEN of course :-)

a mislam deka i treba da se podnese i formalno baranje do ABC da se pojavi na raspit vo MVR bidejki e vtor najmnogu prozvan clen na forumot posle SWEDEN of course :-)
Г-не Заменик Министер.
Ги примам на знаење вашите основани тврдења за можна поврзаност помеѓу Шведо и АБЦ,меѓутоа сега за сега работете без помпезност,далеку од очите на јавноста и резултатите од вашата сеопфатна истрага ќе ги проанализираме заедно и ќе се договориме за натамошните чекори во разбивањето на организираниот криминал.

Без соопштенија за јавност и дописи до други министерства додека не добиеме повеќе оперативни сознанија.

Свикајте да. Треба мене да ми дадете нова функција. Кај сум јас бе за министер за здравство? Дајте ја таа фотеља на друг, ама одма!
Мене можете да ме поставите за министер кој би се занимавал со дрога, нејзините уживатели и сл. Како би се викала функцијата поточно незнам, ама смислете и поставете ме. Ветувам ќе ги преобратам сите наркомани (или повеќето), ќе го намалам количеството на дрога во Македонија, со што ќе биде едно поубаво место за живеење.
Аиде средете ...

Свикајте да. Треба мене да ми дадете нова функција. Кај сум јас бе за министер за здравство? Дајте ја таа фотеља на друг, ама одма!
Мене можете да ме поставите за министер кој би се занимавал со дрога, нејзините уживатели и сл. Како би се викала функцијата поточно незнам, ама смислете и поставете ме. Ветувам ќе ги преобратам сите наркомани (или повеќето), ќе го намалам количеството на дрога во Македонија, со што ќе биде едно поубаво место за живеење.
Аиде средете ...
Тебе те предлагам за Државен секретар во МВР!

....

Тебе те предлагам за Државен секретар во МВР!
Г-н Министер за правда...
Вашето како и секогаш конструктивно и издржано мислење е примено на знаење и се надевам дека уште на првиот состанок г-ца Дивајн ќе стане дел од нашиот тим!
:pos2: :pos2: :pos2:
Поздрав.

...ama ste oficijalni...bre-bre...drz me majko se isposrav...:vozbud:

...by the way...pozdrav od Espana...tuka e bonbona...:)

...ama ste oficijalni...bre-bre...drz me majko se isposrav...:vozbud:

...by the way...pozdrav od Espana...tuka e bonbona...:)

Која црна Шпанија те спопала? Апсаана си! Сургун в Анадол на 101!!!
И другар ти Шведо ќе ти се приклучи кај и да е!:pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom