Ninja
Кајгана на око
- Член од
- 15 мај 2005
- Мислења
- 623
- Поени од реакции
- 9
Според последните сознанија, МеВеРе-то работи на случајот!
Швиден, остај јас да си се грижам за сопствената фотеља! Еве со што треба да ти да се занимаваш!
:salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според последните сознанија, МеВеРе-то работи на случајот!
Швиден, остај јас да си се грижам за сопствената фотеља! Еве со што треба да ти да се занимаваш!
:salut:
...stvarno ke se grizish???...e super...:back:
Пази да не влезеш и ти во системот, како поддржувач на фараонот и немој таму да си вршел некои тешки дела против уставниот поредок и безбедноста!:pos2:...ti sedi, ne mrdaj mnogu-mnogu-ke pochne da se klati foteljata...:pos2::pos2::pos2:
Пази да не влезеш и ти во системот, како поддржувач на фараонот и немој таму да си вршел некои тешки дела против уставниот поредок и безбедноста!:pos2:
...ne ne...me respect you like an old playboy......i just want the keys for the sesame...nooo...damn...the harem...please give just keys...no functions no powers...nothing at all...just a one small key from a heavens door...
![]()
Доста се гребеш бе! Швиден те лаже! Тој сите ги лаже!
НЕМА ХАРЕМ! Ајде, ресоцијализирај се сега.
:pos2: :pos2: :pos2:
Г-не Љупчо!
Според најновите сознанија на оперативните групи вашиот фараон чиј што идолопоклоник сте се наоѓа во далечната Австралија.
Преку г-нот јавен обвинител и Министерството за правда веќе се испратени доказите за неговите штетни дејствија кон Р.Македонија и се очекува г-нот јавен обвинител тужбата да ја надополни и со обвинувања за ширење на неморал и повикување на полигамија,за кое што дело и вие сте обвинет како подржувач.
Сметаме дека во најбрзо можно време компетентните власти во Австралија ќе го уапсат и испорачаат г-нот Шведо.
Поради оперативните сознанија дека вие г-н Љупчо сте второобвинет во случајот полигамија...МВР ви ги одзема патните исправи и ќе постапува согласно препораките кои што Министерството за Правда и самиот Јавен обвинител ќе ги донесат како правосилни.
Од денес 15 09 2007 вие се наоѓате во куќен притвор,без право на посета,поготово од групи на граѓани од женски пол! :pos2:
Евентуални испади и непочитување на гореспоменатата одлука ќе резултираат со ваше приведување во истражниот затвор Шутка.
![]()
![]()
![]()
Abe sto se sekiras be Ljupco ke frlam miljonce u ministerstvo za pravda ke te pustat so kaucija ... a oni dur me baraat u Australija ja veke ke bidam u Spanija i ke si igrame gde je lopta
Zar sumnjas zad mene stojat golemite sili ... sea ke ima nekoi nemiri pa zatoa se povlekov mislis ja taka ke im ostavev vlasta da ne znaev deka ke propadnat sami ke se izedat uste nekoe vreme ...samo ti cooliraj a posle haremi kljucevi sto sakas
Kaj e be toj javen obvinitel da pokrene obvinenie ...sto mislite zasto chuti ?
I na nego miljonce da mu otkupam tutunot mu dadov demek pa go nema ...zatoa se e pod kontrola uzivaj brat Ljube
Ima be ... so se sekirash ... ama tebe ke te praam premier u monarhijata ko sto bese Toni Bler ama ti si mi nekako mrzliv ne ti se raboti... sea za sea siri propaganda dur me nema a za haremi , Spanjolki sto se sekiras obezbedeno ti e toa ...sea gledame za poveke da se naprai
Ke popusti vladava veruj