Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
Според последните сознанија, МеВеРе-то работи на случајот!

Швиден, остај јас да си се грижам за сопствената фотеља! Еве со што треба да ти да се занимаваш!

:salut:

...ti sedi, ne mrdaj mnogu-mnogu-ke pochne da se klati foteljata...:pos2::pos2::pos2:
Пази да не влезеш и ти во системот, како поддржувач на фараонот и немој таму да си вршел некои тешки дела против уставниот поредок и безбедноста!:pos2:

Пази да не влезеш и ти во системот, како поддржувач на фараонот и немој таму да си вршел некои тешки дела против уставниот поредок и безбедноста!:pos2:

...ne ne...me respect you like an old playboy...:)...i just want the keys for the sesame...nooo...damn...the harem...please give just keys...no functions no powers...nothing at all...just a one small key from a heavens door...:vozbud:

...ne ne...me respect you like an old playboy...:)...i just want the keys for the sesame...nooo...damn...the harem...please give just keys...no functions no powers...nothing at all...just a one small key from a heavens door...:vozbud:

Доста се гребеш бе! Швиден те лаже! Тој сите ги лаже!
НЕМА ХАРЕМ! Ајде, ресоцијализирај се сега.

Ko to kaze ko to laze ...deka nema harem

ti znaesh li kolku zainteresirani kandidatki ke ima za foteljata da ja nasednat ???

Pogolem harem od toa kaj imalo... nego grizi se za foteljata ti i podmackaj ja malce da ne pocne da shkripi hahahahaaha

Доста се гребеш бе! Швиден те лаже! Тој сите ги лаже!
НЕМА ХАРЕМ! Ајде, ресоцијализирај се сега.

...ne laze ...stvarno ke ima haremi...neli fara-one and only...:)

ps.ke placham ako lazesh...:(

...eeeee super, ke ja podmachkam i za nenavlazneti kandi-datki...i ke bide non-stop-tip-top...za lagerici...na lagerici ke ja napraam de...

...koa ke se otvara sezamot...pu breeee...pak zgreshka...haremot de:)

:pos2: :pos2: :pos2:
Г-не Љупчо!
Според најновите сознанија на оперативните групи вашиот фараон чиј што идолопоклоник сте се наоѓа во далечната Австралија.
Преку г-нот јавен обвинител и Министерството за правда веќе се испратени доказите за неговите штетни дејствија кон Р.Македонија и се очекува г-нот јавен обвинител тужбата да ја надополни и со обвинувања за ширење на неморал и повикување на полигамија,за кое што дело и вие сте обвинет како подржувач.
Сметаме дека во најбрзо можно време компетентните власти во Австралија ќе го уапсат и испорачаат г-нот Шведо.
Поради оперативните сознанија дека вие г-н Љупчо сте второобвинет во случајот полигамија...МВР ви ги одзема патните исправи и ќе постапува согласно препораките кои што Министерството за Правда и самиот Јавен обвинител ќе ги донесат како правосилни.
Од денес 15 09 2007 вие се наоѓате во куќен притвор,без право на посета,поготово од групи на граѓани од женски пол! :pos2:
Евентуални испади и непочитување на гореспоменатата одлука ќе резултираат со ваше приведување во истражниот затвор Шутка.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:

:pos2: :pos2: :pos2:
Г-не Љупчо!
Според најновите сознанија на оперативните групи вашиот фараон чиј што идолопоклоник сте се наоѓа во далечната Австралија.
Преку г-нот јавен обвинител и Министерството за правда веќе се испратени доказите за неговите штетни дејствија кон Р.Македонија и се очекува г-нот јавен обвинител тужбата да ја надополни и со обвинувања за ширење на неморал и повикување на полигамија,за кое што дело и вие сте обвинет како подржувач.
Сметаме дека во најбрзо можно време компетентните власти во Австралија ќе го уапсат и испорачаат г-нот Шведо.
Поради оперативните сознанија дека вие г-н Љупчо сте второобвинет во случајот полигамија...МВР ви ги одзема патните исправи и ќе постапува согласно препораките кои што Министерството за Правда и самиот Јавен обвинител ќе ги донесат како правосилни.
Од денес 15 09 2007 вие се наоѓате во куќен притвор,без право на посета,поготово од групи на граѓани од женски пол! :pos2:
Евентуални испади и непочитување на гореспоменатата одлука ќе резултираат со ваше приведување во истражниот затвор Шутка.
:vozbud: :vozbud: :vozbud:

...uuu bestraga...:jaj:...a ja samo kluchevite gi barav...nevin sum zimi sfe...ja u shutka ne idam...tamu se sere u kofa i plus ke ti go napraat zadnikot ko tromblonska mina da te gagjala...a za sapunot i da ne zboram...

...taka da fakam magla od tuka, ne mi se dopaga drzava bez faraon i harem...:)

...eeeee abe stvarno li ova...sto e ova sea pa?...:nenene:

Abe sto se sekiras be Ljupco ke frlam miljonce u ministerstvo za pravda ke te pustat so kaucija ... a oni dur me baraat u Australija ja veke ke bidam u Spanija i ke si igrame gde je lopta :)

Zar sumnjas zad mene stojat golemite sili ... sea ke ima nekoi nemiri pa zatoa se povlekov mislis ja taka ke im ostavev vlasta da ne znaev deka ke propadnat sami ke se izedat uste nekoe vreme ...samo ti cooliraj a posle haremi kljucevi sto sakas

Kaj e be toj javen obvinitel da pokrene obvinenie ...sto mislite zasto chuti ?

I na nego miljonce da mu otkupam tutunot mu dadov demek pa go nema ...zatoa se e pod kontrola uzivaj brat Ljube

Abe sto se sekiras be Ljupco ke frlam miljonce u ministerstvo za pravda ke te pustat so kaucija ... a oni dur me baraat u Australija ja veke ke bidam u Spanija i ke si igrame gde je lopta :)

Zar sumnjas zad mene stojat golemite sili ... sea ke ima nekoi nemiri pa zatoa se povlekov mislis ja taka ke im ostavev vlasta da ne znaev deka ke propadnat sami ke se izedat uste nekoe vreme ...samo ti cooliraj a posle haremi kljucevi sto sakas

Kaj e be toj javen obvinitel da pokrene obvinenie ...sto mislite zasto chuti ?

I na nego miljonce da mu otkupam tutunot mu dadov demek pa go nema ...zatoa se e pod kontrola uzivaj brat Ljube

...more Fara-one and only...da ne bide posle...BRAT LJUBE-HASHKI...da ne treba da se zamonashuem posle...???:nenene:

...aj dobro...ke te pratam...ako bide neshto ke prebegnam u Spanija i tamu ke igrame kur so Spankinjite...i taka neshto mi se ide na toplo i mi se jade neshto chokoladno izpecheno-izsunchano...onaka resh...ima be tamu takvi kandi-datki???:vozbud:

Ima be ... so se sekirash ... ama tebe ke te praam premier u monarhijata ko sto bese Toni Bler ama ti si mi nekako mrzliv ne ti se raboti... sea za sea siri propaganda dur me nema a za haremi , Spanjolki sto se sekiras obezbedeno ti e toa ...sea gledame za poveke da se naprai :)

Ke popusti vladava veruj

Ima be ... so se sekirash ... ama tebe ke te praam premier u monarhijata ko sto bese Toni Bler ama ti si mi nekako mrzliv ne ti se raboti... sea za sea siri propaganda dur me nema a za haremi , Spanjolki sto se sekiras obezbedeno ti e toa ...sea gledame za poveke da se naprai :)

Ke popusti vladava veruj

...sto se sekirash...ako ne popushi...ke izberemo novu...ke praimo-na ti ga daj mi ga...sjashi Murto, da uzjashe Kurto...samo da ne bide posle ... of lele mori majko ama mi go opna Trajko-i mene kerko mi go klade Perko-propelerko...e taka...nemash gajle inache...:pos2::pos2::pos2:

МВР,незванично:
Ќе го `папате` двајцата `коске` !
Јавниот обвинител веќе е во завршна фаза на изготвување на обвиненијата против вас двајцата...и тоа на 4012 страни...
Го наебавте јако....шабани.. :pos2:
Едвај чекам команда....Напред плави ! :vozbud:
Цела вечер го чекам оној јавен обвинител да даде команда....
хмммм...па да ви запејам една моја песна...

Bice zanimacije
Nove demonstracije
Evo mi se spremamo
Opet da ih lemamo

Svakome po utoka
Da ih lakse ukoka
Stizu iz provincije
Odredi policije

Nisam se presvukao
Samo da bih tukao
Bice puno publike
Na Trgu Republike