Фан клуб : КК Ултимејт Баскет - Прилеп

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
Абе изгледа 18 разлика изгубивте, не 6-7, а? :uvo:

Вардар Центар - Ултимејт Баскет 89-71
Па...Може и толку изгубивме не думам....бтв ама тоа судиите гнаси отепани само против нас беа

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Абе ај доста!!!!!Кога не си добро информиран не пишувај по форуми...или не си добро информиран или сакаш на пример да кажиш дека еве сеа прилепчаниве не се способни за свој тренер и играчи па земаат од кај битола....Како прво тренерот е Сашо лично го знаам затоа што кога мојот тренер не беше тука тој не тренираше и од прилеп е....А за играчите кје ти кажам дека многу многу многу лажиш шо напрај ти ебаго!!!:pos2::pos2::pos2:ако се 4 битолчани и 5 од други градој немаше да има место за прилепчани...бтв сите се прилепјани освен ако има 1-2 од друг град или од битола...:toe:

абе како че се вика навивачката грума на Ултимејт Баскет Прилеп?:pos2::pos2::pos2::pos2:

КК Ултимејт Баскет 77-69 КК Милениум...
Со најдобар стрелец на утакмицата Благоја Ѓорѓески нормално дека е од Ултимејт :salut:
абе дрво едно. цело време те следам на оваа тема и само плампаш глупоти, така да имам за реплицирање цел саат!!!
прво ти си изгеда забеган малку со темата и спортот!
во есенската полусезона екипата имаше 5 битолчани, 2 од неготино и по еден од делчево и штип и еден босанец кој дојде покасно. од пп се само чолаков и николоски. тренерот кој ја започна сезоната беше битолчанец кој си поднесе оставка после поразот дома од кожув во 6 коло. прво информирај се, а после треси зелени. јас како и ти сум од пп, па прво се информирам а после зборувам и пишувам.

е сеа малку новости од клубот за време на полусезоната. од тимот се ослободени панев, паскоски, бојовски и јанкулоски.
засега се договрени марјан и бране јанески, а се чекаат уиште неколку прволигашки играчи.
позз за сега!

ooolaff напиша:
абе дрво едно. цело време те следам на оваа тема и само плампаш глупоти, така да имам за реплицирање цел саат!!!
во есенската полусезона екипата имаше 5 битолчани, 2 од неготино и по еден од делчево и штип и еден босанец кој дојде покасно. од пп се само чолаков и николоски. тренерот кој ја започна сезоната беше битолчанец кој си поднесе оставка после поразот дома од кожув во 6 коло. прво информирај се, а после треси зелени. јас како и ти сум од пп, па прво се информирам а после зборувам и пишувам.

е сеа малку новости од клубот за време на полусезоната. од тимот се ослободени панев, паскоски, бојовски и јанкулоски.
засега се договрени браќата јанески, а се чекаат уиште неколку прволигашки играчи.
позз за сега!
најново е тоа дека освен С. и М. Јанески (Гостивар), на Ултимејт Баскет му пристапија и Калов (Гоце Делчев) и Апцев (наше дете кое играше за Пелистер).
В недела во Универзална сала, меч од Купот на Македонија со Кубус!

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Вие гледам пополека се спремате за во 1 лига

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
паааааа... по малку
дај само ако знајш или некој друг, нека ме потсети кој од овие 2 јанески играше за гостивар, работнички итн и даваше по околу 20 коша на утакмица???

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
паааааа... по малку
дај само ако знајш или некој друг, нека ме потсети кој од овие 2 јанески играше за гостивар, работнички итн и даваше по околу 20 коша на утакмица???
Да не е Бранко Јаневски пошто Мачки Мартин Јаневски што го спомнуваш е во Торус сега моментално :helou:

K

kaiser soze

Гостин
паааааа... по малку
Марјан Јанески се вика момчето,Работнички играше до лани.
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj1EsyH5rjn2.teamID_2604.compID_UIfgjyQcGqk-fPlnl66Tj0.season_2006.roundID_4973.playerID_49371.html

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3

засега се договрени марјан и бране јанески, а се чекаат уиште неколку прволигашки играчи.
позз за сега!

најново е тоа дека освен С. и М. Јанески (Гостивар), на Ултимејт Баскет му пристапија и Калов (Гоце Делчев) и Апцев (наше дете кое играше за Пелистер).
В недела во Универзална сала, меч од Купот на Македонија со Кубус!
можда сум погрешил бе брачка...бтв тој ми зборуваше одкако даде оставка Николов а да збореше пред тоа....бтв ај ете остај го тоа...бтв денеска Ултимејт Баскет-Плејмејкер Кубус во 17:00 во Универзална сала играат

Па сите прилепчани се надеваме на тоа...Позз

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Абе у реду е тоа ама сеа игра у Торус јас каа шо знам и добро му оде да не е наш Бранко од лани шо беше кај нас па да а наредат цела :tv:

Член од
10 јануари 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
КК Ултимејт Баскет - Плејмејкер Кубус 82:82
Се спасија прволигашите со „тројка“ во последна секунда!!!:vozbud:
:tapp:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
можда сум погрешил бе брачка...бтв тој ми зборуваше одкако даде оставка Николов а да збореше пред тоа....бтв ај ете остај го тоа...бтв денеска Ултимејт Баскет-Плејмејкер Кубус во 17:00 во Универзална сала играат

Па сите прилепчани се надеваме на тоа...Позз
не е проблем братче. битно работата е средена!:smir:

Абе у реду е тоа ама сеа игра у Торус јас каа шо знам и добро му оде да не е наш Бранко од лани шо беше кај нас па да а наредат цела :tv:
едниот е 100% Бранко Јанески, а на ТВ Визија рекоа дека вој другиот му е брат. Е дали беше Синиша или така нешто незнам. Ама дај пишете нешто ако знајте за овие 2 играчи. За Калов знам дека е солден играч, за Апцев не коментирам (супер засилување), е сеа не се знае дали ќе се потврди и трансферот на Талески од Вардар 2000, мислам беше.
Позз!

Член од
10 јануари 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Синиша Јанески е „плеј“, брат на Бранко Јанески. Двајцата дојдоа од Гостивар, а Мартин Талески и сто така дојде во Ултимејт Б. Тој е младински репрезентативец, прилепчанец кој дојде од Вардар.

УЛТИМЕЈТ БАСКЕТ - МЗТ СКОПЈЕ !! 16.01.2010 (сабота) во 17 часот, Универзална сала ТУТ-КОМ - ПРИЛЕП :vozbud::vozbud:

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
Синиша Јанески е „плеј“, брат на Бранко Јанески. Двајцата дојдоа од Гостивар, а Мартин Талески и сто така дојде во Ултимејт Б. Тој е младински репрезентативец, прилепчанец кој дојде од Вардар.

УЛТИМЕЈТ БАСКЕТ - МЗТ СКОПЈЕ !! 16.01.2010 (сабота) во 17 часот, Универзална сала ТУТ-КОМ - ПРИЛЕП :vozbud::vozbud:
Ајде Ајде!!!!

Бтв 82-82 завршивме со Плејмејкер Кубус (СУПЕР СМЕ)
Бтв ајде в Сабота да ги растуриме МЗТ :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.553
Абе по 2 утакмици се играат(ете едната 82-82 а другата кје биди на 12.1.2010 т.е. утре)
Другар, мора да има победник у баскет не е ова фудбал па нерешено да играат. Изгледа не си ја доглеал утакмицата до крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom