Абе ај доста!!!!!Кога не си добро информиран не пишувај по форуми...или не си добро информиран или сакаш на пример да кажиш дека еве сеа прилепчаниве не се способни за свој тренер и играчи па земаат од кај битола....Како прво тренерот е Сашо лично го знаам затоа што кога мојот тренер не беше тука тој не тренираше и од прилеп е....А
за играчите кје ти кажам дека многу многу многу лажиш шо напрај ти ебаго!!!:pos2::pos2::pos2:а
ко се 4 битолчани и 5 од други градој немаше да има место за прилепчани...бтв сите се прилепјани освен ако има 1-2 од друг град или од битола...
абе како че се вика навивачката грума на Ултимејт Баскет Прилеп?:pos2::pos2::pos2::pos2:
КК Ултимејт Баскет 77-69 КК Милениум...
Со најдобар стрелец на утакмицата Благоја Ѓорѓески нормално дека е од Ултимејт :salut:
абе дрво едно. цело време те следам на оваа тема и само плампаш глупоти, така да имам за реплицирање цел саат!!!
прво ти си изгеда забеган малку со темата и спортот!
во есенската полусезона екипата имаше 5 битолчани, 2 од неготино и по еден од делчево и штип и еден босанец кој дојде покасно. од пп се само чолаков и николоски. тренерот кој ја започна сезоната беше битолчанец кој си поднесе оставка после поразот дома од кожув во 6 коло. прво информирај се, а после треси зелени. јас како и ти сум од пп, па прво се информирам а после зборувам и пишувам.
е сеа малку новости од клубот за време на полусезоната. од тимот се ослободени панев, паскоски, бојовски и јанкулоски.
засега се договрени марјан и бране јанески, а се чекаат уиште неколку прволигашки играчи.
позз за сега!
ooolaff напиша:
абе дрво едно. цело време те следам на оваа тема и само плампаш глупоти, така да имам за реплицирање цел саат!!!
прво ти си изгеда забеган малку со темата и спортот!
во есенската полусезона екипата имаше 5 битолчани, 2 од неготино и по еден од делчево и штип и еден босанец кој дојде покасно. од пп се само чолаков и николоски. тренерот кој ја започна сезоната беше битолчанец кој си поднесе оставка после поразот дома од кожув во 6 коло. прво информирај се, а после треси зелени. јас како и ти сум од пп, па прво се информирам а после зборувам и пишувам.
е сеа малку новости од клубот за време на полусезоната. од тимот се ослободени панев, паскоски, бојовски и јанкулоски.
засега се договрени браќата јанески, а се чекаат уиште неколку прволигашки играчи.
позз за сега!
најново е тоа дека освен С. и М. Јанески (Гостивар), на Ултимејт Баскет му пристапија и Калов (Гоце Делчев) и Апцев (наше дете кое играше за Пелистер).
В недела во Универзална сала, меч од Купот на Македонија со Кубус!