- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 908
- Поени од реакции
- 186
Ајде бе живнете ја темава
seto ova e film za da ima poke publika inaku najverojatno nema da ima gostuvajne od kumaniАјде сеа прилепчани да се собериме барем 500 луѓе,а јас ко шо разбрав натпреварот е в сабота во 18:00:pos2::pos2::pos2:позз
Не,не кје има ми кажа едно дете си живеам...од куманово е....бтв јас кај 18:30 кје појдам пошо сум на тренинг до тогаш:pos2:seto ova e film za da ima poke publika inaku najverojatno nema da ima gostuvajne od kumani
Airlija prva liga!!!Победивме над К.К.Куманово со 89-75
...btw од кумани немаше никого а домашни навивачи имаше(скоро цела сала)Airlija prva liga!!!
Уствари абе не се уште 11 кола?Airlija prva liga!!!
Абе прва лига коа кје влеза кје има и појче гледачи и навивачи(домашни) а и кје има и многу гостински навивачиа за ова шо беше дека кје ида 500 кумановци не е лага туку кумани-те одкажаа...бтв некако нема навивачи,а нема ни подгрупи јас колку што знам само вишне е,еве џо слушам и кје почнеле гето да бидат активниNEZNA KAKO DA SOBERA LUGE I LAZA SAMO CCC AJ BELKI VO 1 LIGA KE BIDI POJAKO KOGA VO PP KE IDAT FA,CPB .....
INAKU KOSARKAVA NEKAKO GLUP SPORT MI E FUDBAL SI E FUDBAL
Ајде,ајде јас си велам дека за едно 4-5 години кје има мноу голем број навивачи-мајмуни пошо глеам мојава генерација многу се засега да навива а посебно за кошарка кај кје појдам глеам цртале логоа шалови и такви работи а и на натпревариве на кошарка 50% се 98,97 и 96...јас веќе имам 50тина кои за 4-5 год кје почнат да навиваатNie najmalce treba da kritikuvame, poneaktivni i pomalkubrojni od majmuni momentalno mislam deka nema (mislev na pogolemive navivacki grupi od zemjava)!!!