Жалосно е што нискоинтелегентни особи сеуште имаат пристап до компјутер. Особи кои не знаат како прво разлика помеѓу народ, и религија, а како второ праат споредби меѓу нив.
Slusaj drugar ne seri ziti sve. Razlika narod religija kurac palac . Ovoj politicki teror sto go pravi Albanskata mafija nad Makedonskite predavnici koi se vo site vlasti prosecniot Makedonec go gleda sekojdnevno. I preku kur mu e veke pravo ti kazam . I prava i vrabotuvanja i jazik i sve i pak e malce .
Ko vtoro jas imam drugari Albanci vprochem eden od najdobrite mi e polualbanec polu makedonec i ne praam ja razlika koga se raboti za covek, no koga se raboti za politika teroristicka bogami pravam. I ke pravam i ke delam... oti ne sum glup niti sum ovca da mi kazuva nekoj bajki od Ezop celo e koga se ima se zimi kurot toj limenkata .
Друже "пенис-ми-је-лименка" ти тврдиш дека Албанци и христијани не можат да живеат заедно. Јас викам иди види во Албанија како е тоа можно.
Koe e be mozno ? Znaesh li ti koi Makedonci koi ne se deklariraat kako Albanci kakvi prava imaat vo Albanija ... ne seri te molam pak za sozivot . Toa sto ima pravoslavni Albanci e druga rabota ... Albanci se samo drugo pleme i tolku ne se Makedonci pa da ima sozivot za koj propagiras tuka.
Македонски муслимани, албански христијани, што има врска што вера има одреден човек? Ти како поединец ако правиш разлика во тоа, тогаш тебе ти фали нешто, а не на мене.
Jas pak kazuvam ne delam po vera niti poedinecno mene site mi se isti ne nametnuvaj, jas delam po politika koja go terorizira Makedonskiot narod od strana na Albanskata Mafija. Ti kako poedinec nemam nisto protiv tebe ti si od modernite Albanci se gleda , kultiviran kolku tolku na slicno ramniste sme mozam da komuniciram so tebe jas zborev za prosecen Albanec koj plaka za kauzata golema Albanija.
I ne mi kazuj mene be , jas sum ziveel u naseba koja se granici so totalno Albanska naselba u Skopje i znam kako beshe i znam kako e sega i znam kako ke bide a ne sum balkanska prorocica Kasandra.
I ko drugo ja ne rekov tebe nesto ti fali sto sfakas licno ?
Споредбата за тоа дали сестра ми би идела со христијанин, треба она да ти одговори, а не јас, жалам што ти ја упропастив сликата каде што во албанските семејства жените се влечат за коса и немаат право за глас. Ете во моето семејство секој си праи што сака. Не знам во твоето.
Ok ti si od modernite pak ke povtoram . Eve ajde raka na srce kazi mi ti mene iskreno dal na tie sto bea u ONA ANA i slicnite sestrite imaat tsakva sloboda na izbor ??? I potencijalniot Makedonec zet moze da prodefilira vo Arachinovo da ja zeme nevestata ???
Moze ne moze . Zatoa ne lupetaj i ne mackaj oci
Крај краева, не мора да се ебеш еден со друг за да имаш успешна економија бе друже. Која катастрофална споредба ја даде што ниедно од твоите ставови не е ни малце точен и коректен.
Koja be uspeshna ekonomija . Albanskata mafija i prodadenite dusi nasi politicarski ne davaat moznost za uspesna ekonomija . Ja pak ke kazam sakas tender mora da si u partija , sakas da gradis mora dozvola pak brkaj partiski vrski. Kaj se parite u Albancite oti nasive im go pusat na sekoj cekor samo da ostanat na vlast. Sakas konkurentnost ? Moze koga ti nema kako Albanec da imas pravo dasvercas preku kosovo roba i da mora da plakas danok... ne raskazuvaj prikaski toa moze da nasedne samo onaa glupana sto se fati so onoj Adrijan Gadja ...
Нели ти самиот преферираш ороспии дека не можеш да си најдеш љубов ради лименката. Така нека си биде, не мора да се ебат луѓето еден со друг. Мада тоа во држави со 10.000 иљади религии супер си функционира ама ај...
Da vo drzavi so 10000 moze da funkcionira ama kaj nas samo so dve ne moze . Koga mene ke mi se dozvoli da mu ja ebam sestrata na komandant Nazmi i toj posle toa ke sedne so mene da eme pivo pred zgrada togash ja ke se pisham ne Albanec nego svemirski Albanec i ke istetoviram Celo e koga ima se ... i toa na sred chelo
Реков јас тој што пропагира поделба на Р. Македонија е во иста мера крив, со тој што ќе ја дели.
Koj propagira , kakvi se ovie insinuacii ?
Ko prvo jas sakam da ti kazam sto drugivve ne go kazuvat bidejki ne e politicki korektno , a mene bas me zabole kurot za policka korektnost pa ti sfati go ova kako sakas bas me zabole limenkata na kraju kraeva . Albanska mafija postoi rie , raboti dur Makedoncheto spie i se nadeva na podobro utre koe misli ke mu padne od nebo ... od nebo samo granati i bombi pagaat Makedonijo svesti se