Три саати после премиерата на BBC ги симнувам и ги гледам (стандардно ова). Највечи фан у маало сум.GI gledal nekoj 4te novi epizodi od 5 tiot serijal na Doctor WHo??? JAs gi gledav samo prvite dve.. Me bendisuvaat nekako. Glumata na Matt Smith se super no sepak treba 3-4 epizodi da se izgledaat za da se naviknes malce na noviot doktor
E не знам тоа во кое маало живееш?Три саати после премиерата на BBC ги симнувам и ги гледам (стандардно ова). Највечи фан у маало сум.
Вака, ако споредуваме Тенант од 2008 со Смит од прва епизода, нормално дека има разлика, но споредете Тенант божиќниот бонус, со на овој првата и ќе видите дека малиот (Смит) е подобар. Јесте, кога се спомнува Ху се мисли на Тенант, но малиот е генијален.
Баш за тоа и е добра. Ситу други станаа или драми или шпански серии. Ова е најверојатно последната вистинска сф серија.Е добра е серијава, употребуваат премногу фанстатика, можеби е малку детинеста, ама добра е.
Хаха, во право си. Премногу глупости на ТВ во последно време. За жал.Баш за тоа и е добра. Ситу други станаа или драми или шпански серии. Ова е најверојатно последната вистинска сф серија.
Да, премногу емотивна беше последната Божиќна специјалка.Дај да ја заживееме малку темава, зарем толку малку фанови на DW има на форумов!? Има доста работи за кои може да се дискутира...
Инаку на 23 април е премиерата на првата епизода од 6та сезона па ме интересираат вашите очекувања. Мене лично многу ми се допадна последниот Christmas Special и стварно ме загреа за новата сезона, се надевам дека нема да разочараат
Ги почнав, ама ги прекинав поради немање време. Имаат премногу оригинални сај фај приказни, и револуционерни визуелни ефекти.Дали некој ги гледал оригиналите?
Прва сезона од 63-та, или од 2005-та?Многу ги засакав новите сезони и сакам да ја следам од првата сезона,па аko некој ја има Doctor Who од првата сезона па навака нека ме контактира преку ПП.
Едвај чекам 23-ти 8 саат.Еве како за загревање пред новата сезона две мини-епизоди кои се емитуваа на BBC за Comic Relief Day.
What are your comments on this?
Bad dude: fear me, I've killed hundreds of Time Lords.Трејлер бе, од вчера
(инаку уште ја немам затерано редовно, ама си велам за брзо време ќе биди)