Doctor Who

• Креатор на темата Креатор на темата Intex
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ми се свиѓаше Тенант како глуми беше доста интересен лик но во петава сезона доаѓа единаесетиот доктор.Го глуми некојси Мат Смит http://www.imdb.com/name/nm1741002/.Не сум изгледиал ни една епизода од петата сезона но типацов кој го глуми единаесетиот доктор ми изгледа малце емо.:uvo:

Баш ми се свиѓаше Тенант како глуми беше доста интересен лик но во петава сезона доаѓа единаесетиот доктор.Го глуми некојси Мат Смит http://www.imdb.com/name/nm1741002/.Не сум изгледиал ни една епизода од петата сезона но типацов кој го глуми единаесетиот доктор ми изгледа малце емо.:uvo:
Нема ни излезено епизоди од петта сезона уште. Тек 3-ти април е премиерата на прва епизода од петта сезона. Дотогаш, чекаме.

A десетиот не ти изгледаше малку fanky?

A десетиот не ти изгледаше малку fanky?
Не воопшто.Иако како за доктор би требало да биде некој посериозен Тенант навистина добро изглуми и ми беше многу забавен за разлика од оној кој го глумеше деветиот доктор кој ми беше малку морничав.

Улогата на Тенант (десетти доктор) беше премногу нападна. Тенант беше таман избран за улогата. Првиот филм каде го забележав беше Џуд во кој главна улога беше Кристофер Еклстон, а он имаше некој спореден лик на алкохоличар. Неговите 5 минути во филмот беа феноменални. И од тогаш ми стана еден од омилените.

Не воопшто.Иако како за доктор би требало да биде некој посериозен Тенант навистина добро изглуми и ми беше многу забавен за разлика од оној кој го глумеше деветиот доктор кој ми беше малку морничав.

Деветиот доктор беше најлош од сите. Десетиот според мене втор по квалитет, многу харизматичен и енергичен и доста фанки така откачен додуша. а овај 11тиот е малку емо, ама не изгледа лошо, млад е доста па ќе видиме.

Деветиот доктор беше најлош од сите. Десетиот според мене втор по квалитет, многу харизматичен и енергичен и доста фанки така откачен додуша. а овај 11тиот е малку емо, ама не изгледа лошо, млад е доста па ќе видиме.
Втор по квалитет според тебе? Зар го имаш гледано стариот серијал? о.О

Втор по квалитет според тебе? Зар го имаш гледано стариот серијал? о.О

Не сите ама имам симнато доста епизоди. Имам филмови (споени епизоди) од сите можни доктори, а имам и 5 целосни сезони од стариот серијал.

Серијава малку е ко телетабиси, со некои ретардирани вонземјани...Ама ја гледам одвреме навреме.

EJ.... Luge.. neshto me buni ovdeka... Mozebi dobro ne sum sledel a mozi i grreshka sum no sto barase Martha Jones vo Torchwood za vreme na doomsday epizodata?????

OK.. a ova ne mi e logicno..Zosto Rose ne mozese da ostani vo ovoj svet...Doktorot vikase deka prazninata se zatvora.A vo Journey's end Rose se vrati so MIKi i Majka e.:SS:S<Zosto ne ostana tuka???zosto morase da se vrati vo drugiot univerzum,???? aJDE KULEN:d ti sigurno go znaes ova:D

BTW fala zaa objasnuvajneto za Torchwood/.

OK.. a ova ne mi e logicno..Zosto Rose ne mozese da ostani vo ovoj svet...Doktorot vikase deka prazninata se zatvora.A vo Journey's end Rose se vrati so MIKi i Majka e.:SS:S<Zosto ne ostana tuka???zosto morase da se vrati vo drugiot univerzum,???? aJDE KULEN:d ti sigurno go znaes ova:D

BTW fala zaa objasnuvajneto za Torchwood/.
Оти Далеците успеаа да отворат портал низ паралелните универзуми (не заборавај дека и они имаат слична технологија како Лордите). Со тоа Роуз се врати, како спасител на земјата, универзумот или шо и да е. Не мораше она да се врати, туку мораше другиот Доктор оти нели он не беше ко вистинскиот, имаше човечки особини. :kesa:
Друго нејасно?

Оти Далеците успеаа да отворат портал низ паралелните универзуми (не заборавај дека и они имаат слична технологија како Лордите). Со тоа Роуз се врати, како спасител на земјата, универзумот или шо и да е. Не мораше она да се врати, туку мораше другиот Доктор оти нели он не беше ко вистинскиот, имаше човечки особини. :kesa:
Друго нејасно?

Definitivno mora da si gi simnam site epizodi ;):Dpa da ANalyziram se sto ne mi bilo jasno:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom