The Vampire Diaries

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
^
Има разлика меѓу прстенот на Џереми и прстенот на вампирите. Едниот те штити да не те убие вампир, другиот штити од сонценценце:pipi:
Чисто информативно оти пишувате во спојлери?? Од лани е пола од ова што се пишува :)
Инаку прстенот штити од секакви натприродни сили, ама мислам дека ги штити само луѓето.

^
Оти е модерно:pipi:
Не сум ја, они почнаа:nesum::pos:

Добро бе луѓе, прстените се исти... кај едните штитат од едно а кај другите од друго... пропуст на сценаристите е ова.

Добро бе луѓе, прстените се исти... кај едните штитат од едно а кај другите од друго... пропуст на сценаристите е ова.
Не е пропуст бидејќи како што кажаа погоре прстените се различни т.е. различна магија е употребена на нив. Едните што ги имаат вамприте се за да шетаат дење, а тие што ги имаат Џереми и професоров се само за луѓето за да ги заштитат од било каква натприродна сила.

Зашто читам разочарани импресии од 12та епизода? Според мене беше одличен кам бек, дури заборавив колку им бев лута што не' оставија да чекаме месец ипол за нова епизода. Може се разочарани тие што очекувале повеќе акција и крвови, јас си добив тоа што чекав - Тајлер и Керолајн :). Пресврот со Дејмон на крај. И нормално супер изведената смрт на Роуз (која што до пред оваа епизода едвај чекав да скине конци, ама на крај сепак ми падна жал, али живот разбираш).
Јас нема да пишувам во спојлери, едноставно е, ако си поназад со епизодите воздржи се од читање, темава е за дискутирање на серијата, нема поента да се криеме ко вампири од врколаци :icon_lol: (ќе кажев ко вампири од сонце, ама со прстениве им направија апгрејд и сега не пали таа финта).

Зашто читам разочарани импресии од 12та епизода? Според мене беше одличен кам бек, дури заборавив колку им бев лута што не' оставија да чекаме месец ипол за нова епизода. Може се разочарани тие што очекувале повеќе акција и крвови, јас си добив тоа што чекав - Тајлер и Керолајн :). Пресврот со Дејмон на крај. И нормално супер изведената смрт на Роуз (која што до пред оваа епизода едвај чекав да скине конци, ама на крај сепак ми падна жал, али живот разбираш).
Јас нема да пишувам во спојлери, едноставно е, ако си поназад со епизодите воздржи се од читање, темава е за дискутирање на серијата, нема поента да се криеме ко вампири од врколаци :icon_lol: (ќе кажев ко вампири од сонце, ама со прстениве им направија апгрејд и сега не пали таа финта).
Agreed. x)

Дејмон.:back:

Едит: се читам, и ептен гејски звучам. Не е такво мислењето, да не се разбереме погрешно.:D

- I don't want any trouble.
- Neither do I. But it's all I got is trouble.
:vozbud:

^ и мене ме исплаши за момент. : ))

tvd-SFC-Stefan2.jpg

Сега се сетив, имам прашање. Како можеше Дејмон да го контролира сонот на Роуз?

Исто како што Кетрин ги контролираше соновите на Стефан. И исто како што Дејмон ги контролираше на Стефан. Кога едниот е појак (во случајов Роуз беше преслаба) можи да си игра со умот на другиот.

Може може, затоа Стефан и го даде ланчето на Елена, се сеќаваш во првите неколку епизоди кога Дејмон и се умеша у сонот? Она го сонуваше Стефан и кога ја соблече маицата преку глава испадна Дејмон.

офтопик: Никола, колку е резултат, гледаш негде? Играат моите и твоите (според аватарот). Прашувам колку водат Лејкерси, не друго ;) позз и пушти линк на пп ако имаш

Ааааа. Која епизода човече. Уживам да ги гледам. Слушам на некој му недостигала акција.:) Ајде гледајте па утре ќе дискутираме повеќе.

Сите вие што хејтавте на претходната страна-сите ке горите во пеколот:pos:
Ок, значи со ред да си почнам.
Е ова е нашата серија! Епизода на ниво, не како претходната... Значи акција, пресврти, одлични муабети, а сепак полна со емоции. Добро е што има начин како да се убијат оригиналите, само не ми е јасно што мутат Кетрин, Изабел и Џон.

п.с.Дејмон треба да го погледне Декстер чим толку сака да убива луѓе.

п.п.с.
Damon: Since Stefan got here earlier, I'll let him try it his way before I try it my way, which is a lot bloodier.

Jules: Let's try this again. Give us Tyler.
Damon: You heard her! :pos:

Damon: I'm steering clear of all women at the moment... trust me, it's in the best interests of women everywhere.

Дообра епизода, стандарно искомплицирана до максимум... немам што друго да кажам освем дека не чека пекол ;D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom