SUN PROJECT Live by Digital Dance @ Саем - 24.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Не иди, многу дрогаши идат... :pos:

Не терај офтопик во таа насока, пак ќе ме тресе НаТаШа.

п.с. избришани 5 мислења.

п.п.с. фала за инфо за картиве, утре одам после работа да купам.

OK, poshto epten zabega muabetov tuka da gi sprecime site shpekulacii :

Cena na karta vo pretprodazba e 300 denari.

KE DOJDAT SITE TROJCA CLENOVI NA SUN PROJECT

Nikogas ne nastapuvaat dvajca bidejki ne e toa toa. Znaci doagjaat vo poln sostav kako sto doagjale i prethodnite 3 pati vo makedonija (Ednas MKC, posle toa povtorno MKC za nova godina i na kraj vo La Fabrique).

Dovolno kazano mislam :D

OK, poshto epten zabega muabetov tuka da gi sprecime site shpekulacii :

Cena na karta vo pretprodazba e 300 denari.

KE DOJDAT SITE TROJCA CLENOVI NA SUN PROJECT

Nikogas ne nastapuvaat dvajca bidejki ne e toa toa. Znaci doagjaat vo poln sostav kako sto doagjale i prethodnite 3 pati vo makedonija (Ednas MKC, posle toa povtorno MKC za nova godina i na kraj vo La Fabrique).

Dovolno kazano mislam :D

Тако је Цапе, кажи им на неинформираните... штом е live све доаѓа, неможе „еј овој жена му не го пушта, овој другиов се очукал па испуштил авион, па дое само едниот“ :pos:

Уште недела и пол... :vozbud:

Ајде ајде 24ти се чека!!! Биче жустро!! АААААААААААААААААААААА и морам да купам карта сун - вери сун! Ајдееееее одвај чекам сабота!!!

Саемот ке биде преоптеретен од луге кој немат појма кој се SUN PROJECT !!:smir:

Тоа е делот од публиката која им покрива трошоци на организаторите. :)

Мене нема да ми пречат затоа што знам дека ќе врие и од стари коски :) Луѓе кои им биле и на претходните журки на САН Проџект кога доаѓале во МК.

aбе и ја од сан проџект знам само 2-3 траки затоа и се мислам дали да идам... и не ми смета да оди некој што незнае ниедна или 2 или 3 ... али ме нервира што сите што ме прашаа дали ке идам им кажувам НЕЗНАМ ... ради тоа што не ги слушам баш... и повратниот одговор е Е АКО ДЕ ЈАС НИЕДНА НЕЗНАМ ( а се понашаат сите многу попалено по журката како да ги очекувале со години ) а баш за ова навигатор збори во интервјуто на клаберс што е стаено ... дека 50 % од денешната публика не иде ради ДЏ ејот и појма нема кој пушта музика ... :) Toa e :)

aбе и ја од сан проџект знам само 2-3 траки затоа и се мислам дали да идам...
Тоа е најмала работа... Доволно е да знаеш дека журкава ќе биде една од најдобрите годинава што се десиле у Македонија и дека ако ја пропуштиш ќе ти биде криво :wink:

Ма не ги приметувам нив. Ќе има бесна журка, и да не повторувам,вистинската журка почнува негде кај 2-30 ко ќе си отидат тие што викаш ти немаат појма:wink:
И после настпува кршење кичми на терен. :vozbud::vozbud::vozbud:

Како и да е..ќе пука играта сабота...биче жустро :vozbud::vozbud::vozbud:

Абе знаеле кои се или не, луѓето си одат на добра журка и нема ништо лошо во тоа а и не ми смета.
Да дадам личен пример, на Скази, видов едно девојче што го знам и сеа пазете ситуација:
Јас: ОоОоо кај си ти шо праиш а у
Она: Еве бе го чекам Скази - среќно и задоволно ми одговори девојчето.
Тоа ти е, неинформираност.
Како и да е, ако најдам друштво ќе одам, макар со уште еден компањеро или компањера(женски род :tv:)

ке може тајм тејбл.:vozbud::vozbud:

ке може тајм тејбл.:vozbud::vozbud:

Неможе. :)

Шо толку битно тајм тејбл... стандард ко за ДД журки... битно САН од кај 1 и пол или 2 ќе пуцаат... а Цапе е пред нив гарант пошо обеќа ќе рока нешо јако... :zlo:

^^
претпоставив дека ке е накај 1 ипол 2...само сакав да си го осигурам претпоставеното:)):salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom