Објасни како тоа да го направам зш сум почетник кај да најдам тикет и све друго што ми треба![]()
клик тука и одбери submit a ticket и после report a bug или game support

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Објасни како тоа да го направам зш сум почетник кај да најдам тикет и све друго што ми треба![]()
Колку демиџ даде?Ќе видиме кој повеќе штета ќе направи :violent1:
Јас спремив 20 - К5 оружја и едно 20-тина злато во двата дена ќе се борам нешто околу 25 пати одприлика.
Aj некој шо е онлајн да му пратам 3 подароци и после да ми ги донира да качам велнес.
Ник само кажете си.
цџз.
Колку демиџ даде?
Тоа е за првиот ден.Сега за сега имам дадено 2400,а спремам уште неколку напади на 10-15 минути пред крај.Би требало да дадам некаде околу 2800-2900 демиџ севкупно.2.492 во првиот ден а ти гледам имаш 1.026 за двата дена или ?
Тоа е за првиот ден.Сега за сега имам дадено 2400,а спремам уште неколку напади на 10-15 минути пред крај.Би требало да дадам некаде околу 2800-2900 демиџ севкупно.
Чувајте го златото, не се зезајте... Што ќе правиме ако нè нападнат откако ја добиеме нашата земја, ќе цицаме државни пари?
Нека си кршат глава Русија, Хрватска, Србија, и сите други, да внимаваме на себеси.
Можеш да се бориш 16 пати без да потрошиш wellness packs, засега имам 20 борби вкупно 3.571 штета направено..во последните минути може уште 5-6 пати ако ми дадат оружје српската влада.
Претпоставувајќи дека имаш 90+ wellness, се бориш пет пати, се лечиш, се бориш уште еднаш, се лечиш преку подароци, тоа се шест пати, по тоа се бориш уште пет пати, тоа се 11 пати...
http://www.erepublik.com/en/article/prirucnik-za-pro-vojnike-942688/1/20
И целта е да правиме пријатели не е се во златото.. ете и 3 кратниот претседател Липец не подржа.