Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ја прв пат го гледам а според пријателите е Романец.

имаш тема за вакви работи, помош за нови играчи, затоа овде никој не ви одговара.

ако е романец, а најверојатно е, тогаш сите жители на Индонезија, членови на Индо-македонската партија нека гласаат за мене.
Не сакаме романец да ни ја води единствената партија во Индонезија!

Во правилата пишува дека иста IP не е критериум (главен) за да те банираат. Туку префрлање пари/злато/карти од еден на друг, едниот да изиграва роб на другиот, го гласа на избори и слично.,

Ако има такво нешто џабе се 100 петиции.

Да ама мене ме банираа за иста ип адреса а не за тоа за изигравање роб, зошто од другиот профил, само пуштав злато понекогаш, ама и обратно враќав таму храна и слично. И не гласаше никаде никој за мене или слично нешто.

Дај кажете некоја македонска партија во русија да идам во неа :toe:

Да ама мене ме банираа за иста ип адреса а не за тоа за изигравање роб, зошто од другиот профил, само пуштав злато понекогаш, ама и обратно враќав таму храна и слично. И не гласаше никаде никој за мене или слично нешто.

Тебе те банираа за мултиакаунт :toe: Во тоа спаѓа префрлување работи од еден на друг акаунт. Да не си префрлал ништо немаше да те банираат, многу едноставно :toe:

Дај кажете некоја македонска партија во русија да идам во неа :toe:

клик
И гласај утре.

ако е романец, а најверојатно е, тогаш сите жители на Индонезија, членови на Индо-македонската партија нека гласаат за мене.
Не сакаме романец да ни ја води единствената партија во Индонезија!

Абе ти да не си расист? :pos2: (шала)

Кажи, гласајте за мене дека сум најбољи кандидат нема бољи од мене :icon_lol:

LazarosaMKD ќе влезам во партијата утре и ќе гласам имаш +1 глас.

клик
И гласај утре.

Абе ти да не си расист? :pos2: (шала)

Кажи, гласајте за мене дека сум најбољи кандидат нема бољи од мене :icon_lol:
најсериозен сум, барем на емакедонија единство да покажеме( еј коа политичар станав) :)

брат, види што си напишал на 11 Септември (добро памтам, па затоа пребарав)

цитат: "Доста бе нема врска јас со едниот сум веќе 18 ти левел а со другиот 19 ти и ме нема никој банирано а секој ден праќам пари ова она од едниот профил."

:icon_roll

најсериозен сум, барем на емакедонија единство да покажеме( еј коа политичар станав) :)

Абе ја сум за Јувентус...ама ај ќе гласам за тебе пошто го поштуем занети :smir:

ауу сум заборавил па ја у русија сум бе :pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе ја сум за Јувентус...ама ај ќе гласам за тебе пошто го поштуем занети :smir:
ауу сум заборавил па ја у русија сум бе :pos2::pos2::pos2::pos2:
нема врска! ја сум за Интер, ајсшутер за милан па на фудбалајдентити се него му ги местам :)

И сите што играте/играле со мулти акаунти не кажувајте на јавниве форуми секој може да ве пријави, дури некој што не чита од страна, а админите се прават ненормални Ivan Bajovic го пријавив ми кажуваше глупости демек кога ќе сме создаделе држава ќе ме направеле они мене претседател а јас да им ги дадам регионите кој психопат + ме пцуеше.. админиве ништо.. му проверив листа на донации најдов мулти акаунти и уште е активен играчов а нас ..

Пак нема борби во Индонезиа. И вчера не се борев. Че ги пукам! :@

ИНдонезијци, членови на индо-македонската партија, гласајте !
http://www.erepublik.com/en/elections/country-49-election-party-1741-date-2009-10/1
да не одам одоколу и да ви давам лажни ветувања за иднината, преоѓам на главната работа- кој ке гласа за мене вреќа брашно, пенкала , маички и кафе браво со можност за награда!:)
Бројчето што ке го заокружите е единица a гласате за едниот и единствен http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1940632

ИНдонезијци, членови на индо-македонската партија, гласајте !
http://www.erepublik.com/en/elections/country-49-election-party-1741-date-2009-10/1
да не одам одоколу и да ви давам лажни ветувања за иднината, преоѓам на главната работа- кој ке гласа за мене вреќа брашно, пенкала , маички и кафе браво со можност за награда!:)
Бројчето што ке го заокружите е единица a гласате за едниот и единствен http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1940632

Гласав уште од сабајле. Прв ти бев. 100.00 имаше ти, он 0.00 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom