Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај помогнете 31 wellness со гифтови неможам ни да се борам плс

rEflexinho
го знае ли некој овој?
член ли е на кајгана и пред се дали е македонец?
се кандидирал за претседател на индо-македонската партија и е втор кандидат покрај мене.

Дајте бе помош со велнесот и ако не можете со тоа помогнете во врска со играта 5 лвл сум дали може да се зачленам во партија ако може кажете во која и дали може да идам во тоа Македонска Фаланга што е и како ? :toe:

ако си во индонезија зачлени се во индо-македонската партија!

Дајте бе помош со велнесот и ако не можете со тоа помогнете во врска со играта 5 лвл сум дали може да се зачленам во партија ако може кажете во која и дали може да идам во тоа Македонска Фаланга што е и како ? :toe:
41 велнес имаш сеа
иди бори се,само еднаш,па излечи се:helou:

Фала :vozbud:
Ама нема активна војна со русија кај да се борам...

Можи ако се согласат другите. Да се напиши зошто е многу глупаво, пример се конектирам на некој ваерлес и сите имаат иста ип адреса таму и сега ако некој друг угра и јас играм бан ќе јадам која глупост.

Во правилата пишува дека иста IP не е критериум (главен) за да те банираат. Туку префрлање пари/злато/карти од еден на друг, едниот да изиграва роб на другиот, го гласа на избори и слично.,

Ако има такво нешто џабе се 100 петиции.

Еве што ми пишаа админите за исчезнатото 40~ злато.
Hello,
We are aware of what happened and have closed the security gap.
All gold should be returned by now. Please reply only if you had not got your gold back.

Regards,
The eRepublik Team

Најверојатно ќе го вратат.

rEflexinho
го знае ли некој овој?
член ли е на кајгана и пред се дали е македонец?

се кандидирал за претседател на индо-македонската партија и е втор кандидат покрај мене.

ја прв пат го гледам а според пријателите е Романец.

имаш тема за вакви работи, помош за нови играчи, затоа овде никој не ви одговара.

Еве што ми пишаа админите за исчезнатото 40~ злато.

Најверојатно ќе го вратат.

Не те сфатиле. Реплицирај им со порака дека иако би требало досега да биде целото злато вратено, тебе не ти е. Кажи им колку точно ти фали, и то.

Не те сфатиле. Реплицирај им со порака дека иако би требало досега да биде целото злато вратено, тебе не ти е. Кажи им колку точно ти фали, и то.

Епа им пишав дека сеуште фали сега чекам пак одговор.

ај кој знае англиски течно нека го преведе одговорот за Радашин :)

Hello,
We are aware of what happened and have closed the security gap.
All gold should be returned by now. Please reply only if you had not got your gold back.

Здраво,
Ние сме свесни/запознаени што се случи и ги решивме проблемите со безбедноста. (така нешто)
Целото злато (хакерите што го преусмерија од приватни лица и организации на МореданКантосе и уште пар луѓе за да ги банираат) би требало да е вратено до сега.(на луѓето од каде што е украдено). Ве молам реплицирај/одговори само ако златото не ти е вратено.

Ако сум разбрал добро, а златото не е вратено, треба пак да им пишеш.
Ај кој знае англиски течно нека преведе точно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom