Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Две организации има нели гледаш во Treasury дека никој не донира поради Boyan последната донација била пред 28 дена, овде ќе има повеќе и плус ќе предложам како и во сите останати држави тие што ќе добијат конгресмен да донираат барем пола злато од медалот што им испаѓа ако не сакаат сите 5, јас ете од последниот го пратив златото.

Ете ја дадов 10 злато за двете конгресмен медали + руски пари 106.
Дадов ја 1 голд.Би дал и више,али толку имам.Само уште еден голд ми е останат,го чувам за сваки случај.

Дадов ја 1 голд.Би дал и више,али толку имам.Само уште еден голд ми е останат,го чувам за сваки случај.

Фала, секоја донација е добредојдена и не е малку, ви препорачувам викајте пријатели само work & train нека кликаат додека стигнат 6-ти инаку тешко дека ќе заработиме пари со обична работа, и ќе има еднаш неделно извештај на примено донации во банката и пратени, зошто од таму ќе се доделуваат наградите за турнирот секако работи со 20 % профит од турнирот секогаш ќе има 20 проценти профит.

Фала, секоја донација е добредојдена и не е малку, ви препорачувам викајте пријатели само work & train нека кликаат додека стигнат 6-ти инаку тешко дека ќе заработиме пари со обична работа.

Отвори нов Топик за народна банка и таму нека ги пишува сите донации. Така најдобро ќе се знае кој колку донирал

Отвори нов Топик за народна банка и таму нека ги пишува сите донации. Така најдобро ќе се знае кој колку донирал

На приватниот форум ќе го има тоа, ќе биде пуштен викендов и ќе има извештаи таму еднаш неделно.

Фала, секоја донација е добредојдена и не е малку, ви препорачувам викајте пријатели само work & train нека кликаат додека стигнат 6-ти инаку тешко дека ќе заработиме пари со обична работа, и ќе има еднаш неделно извештај на примено донации во банката и пратени, зошто од таму ќе се доделуваат наградите за турнирот секако работи со 20 % профит од турнирот секогаш ќе има 20 проценти профит.

А со која цел се формира овој фонд! Дај објаснете подобро

А со која цел се формира овој фонд! Дај објаснете подобро

За болници, креирање државни фирми, организации кога ќе биде потребно и останати работи, лозинката ќе биде пратена кај CikoMKD ако се согласувате бидејки е еден од постарите играчи, редовно активен итн.

За болници, креирање државни фирми, организации кога ќе биде потребно и останати работи, лозинката ќе биде пратена кај CikoMKD ако се согласувате бидејки е еден од постарите играчи, редовно активен итн.

You have successfully donated 3.85 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account.

Ајде нека е аирлија нек се множат:smir:

Successfuly transfered 2 item(s) to Narodna Banka na Makedonija.

2 леба со 2 ѕвезди ;) за социлајното во новата Македонија :pos2:
You have successfully donated 3 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account.

и уште едно прашање!
како да се зголеми овоа велнес?
ја одам на индонезија, јава и ми дава болница и одбранбен систем, според тоа упатството кај болница треба да стои HEAL ама кај мене нема..
чаре некое?

и уште едно прашање!
ја одам на индонезија, јава и ми дава болница и одбранбен систем, според тоа упатството кај болница треба да стои HEAL ама кај мене нема..
чаре некое?

После борба се јавува тоа копче, значи мора барем еднаш да се бориш за да се излечиш после. И САМО ЕДНАШ можеш да се лечиш дневно :smir:

Successfuly transfered 2 item(s) to Narodna Banka na Makedonija.

2 леба со 2 ѕвезди ;) за социлајното во новата Македонија :pos2:
You have successfully donated 3 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account.

и уште едно прашање!
чаре некое
?

само еднаш дневно можеш да се лечиш,подуслов барем еднаш да се се борел, под услов да имаш најмалку 40 велнес... разбра??:vozbud:

само еднаш дневно можеш да се лечиш,подуслов барем еднаш да се се борел, под услов да имаш најмалку 40 велнес... разбра??:vozbud:
ја се борев пред 4-5 дена и од 50(мислам) падна на 38 и незнаев дека можело да се лечам и кога видов одам во тоа и немаше.
значи сеа да чекам да ми се качи над 40 за да можам да се борам па да се излечам..?
моментално имам 34

ја се борев пред 4-5 дена и од 50(мислам) падна на 38 и незнаев дека можело да се лечам и кога видов одам во тоа и немаше.
значи сеа да чекам да ми се качи над 40 за да можам да се борам па да се излечам..?
моментално имам 34

...да, сеа треба над 40,па еднаш борба па ХЕАЛ...и ке имаш 80... пиши на темата за помош,ке ти пратат гифтс... кога-тогаш,ако видат...

Браво за брзо време во организацијата собравме 32.85 злато, 106 RUB и 65 IDR од кои 3 се за покер турнирот 20 % одат за банката, браво ајде сите можете барем по 2-3 злато да донирате посебно постарите играчи.

моментално имам 34

Сеа ќе ти пратам.

You have successfully donated 13 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account. :je: :je: :je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom