Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај нека ни е со среќа новата банка, да се соберат повеќе пари кои ќе служат за доброто на еМакедонија...
П.С Донирав 2 голд, во моментов толку сум во состојба, ама чим дојдам до паричка пак ќе фрлам нешо:toe:

Ај нека ни е со среќа новата банка, да се соберат повеќе пари кои ќе служат за доброто на еМакедонија...
П.С Донирав 2 голд, во моментов толку сум во состојба, ама чим дојдам до паричка пак ќе фрлам нешо:toe:

You have successfully donated 13 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account. :je: :je: :je:

Секоја чест, браво !

You have successfully donated 10.6 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account.
И јас рокнав уште 10.6 злато сега вкупно 20.6 :)

Eve i od mene.
You have successfully donated 5 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account. :oeoeoe:

You have successfully donated 5 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account.:)
иначе шо има ново на играва бе ??
не сум у тек,немав PC дома па,2 пати само дали се пуштив неделава:nesum:

Eve i od mene.
You have successfully donated 5 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account. :oeoeoe:

Донирав 2 голд.

Браво, досега имаме 74 злато од кои 6 се за покер турнирот од кои 20 % ќе одат за банката, исплата/уплата се врши преку банката.

You have successfully donated 5 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account.:)
иначе шо има ново на играва бе ??
не сум у тек,немав PC дома па,2 пати само дали се пуштив неделава:nesum:

Немаш ништо донирано како што гледам, грешка да не си ?

Ќе донирам и јас сега нешто злато само незнам колку е добро да се собира многу голд на едно место во една организација, да не го хакираат грцине акаунтот

На кој мејл е регистрирана организацијава?

Ќе донирам и јас сега нешто злато само незнам колку е добро да се собира многу голд на едно место во една организација, да не го хакираат грцине акаунтот

Ако го хакираат, админите го враќаат златото така да невозможно е да се изнесе златото, плус мејлот не го користам никаде и лозинката е претерано тешка.
На кој мејл е регистрирана организацијава?

На мој мејл што го крирав само за организацијата, да не го пишувам тука јавно да не пробаат да праќаат глупости со цел да го хакнат.

You have successfully donated 17.8 GOLD. This amount will appear shortly in the citizen/organization account.

Successfuly transfered 2 item(s) to Narodna Banka na Makedonija(2 karti).

toise Permanent ban :nerv: a napraviv multi accounts i samo gi hranev kako Grcite majkata nivna a mene me baniraja.

p.s. sega sum KlimentMKD adnete me

toise Permanent ban :nerv: a napraviv multi accounts i samo gi hranev kako Grcite majkata nivna a mene me baniraja.

Епа си ги направил од твојот компјутер тоа е забрането, грцит (Che Greco и Jaguaros) само ставиле реклама на сајт пример како Кајгана и сите што само се регистрирале они ги хранеле тоа е финатата.

Не требало да ги правиш од еден компјутер :(

Абе еден мој предлог.Секој македонец,една плата во неделата да ја донира во Народната Банка,и од секој медал по 1 голд.Ако има некој повеќе пари нека си донира колку сака ако таа сума е поголема од тие 1 голд и платата и тогаш не ни мора да се откажуваат од неделната плата и тој еден голд,а тие со помалку пари само тоа нека донираат од медал и плата.Во Хрватска таква направија со нивната банка и од 200 и нешто голд сега имаат околу 3000 и 50 000 куни.
Што мислите за предлогов?

Абе еден мој предлог.Секој македонец,една плата во неделата да ја донира во Народната Банка,и од секој медал по 1 голд.Ако има некој повеќе пари нека си донира колку сака ако таа сума е поголема од тие 1 голд и платата и тогаш не ни мора да се откажуваат од неделната плата и тој еден голд,а тие со помалку пари само тоа нека донираат од медал и плата.Во Хрватска таква направија со нивната банка и од 200 и нешто голд сега имаат околу 3000 и 50 000 куни.
Што мислите за предлогов?

Може понатаму тоа на форумот ако се договориме али не од медалот мене не ми е проблем ќе дадам и повеќе од тоа ете дадов 20 злато али има некои дадоа по 15 злато и сега да им бараме од медалот, јас мислам тој што сака нека си донира обично да не биде обврзан да даде може му требаат, инаку од конгресмен медалот може да се донира за тоа како во сите држави.
И плата може да направиме еднаш на 2 недели пример али на приватниот форум кога ќе се регистрираат барем 80 проценти од играчите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom